17.02.2023

Coachaava HR

Keskustelua ja kysymyksiä Coachaava HR -koulutuksesta | 17.2.2023 klo 12:00-12:30

ilmoittaudu mukaan

Tulevaisuudessa HR halutaan yhä vahvemmin nähdä henkilöstön potentiaalin vapauttajana ja liiketoimintalähtöisenä johdon kumppanina. Tässä kehityksessä coaching toimii loistavana työkaluna ja muutoksen mahdollistajana. Henkilöstöjohtamisessa coachaus on paitsi selkeyttämistä myös ymmärryksen luomista ja siltojen rakentamista.

Tervetuloa tutustumaan 23.3.2023 starttaavaan Coachaava HR -koulutukseen, ohjelman kehittäjän ja valmentajan Sini Rantaman johdolla.

Kuulet mitä hyötyjä koulutus tuo sinulle ja organisaatiollesi, minkälainen on koulutuksen rakenne ja mitä teemoja koulutuksessa käsitellään.

Saat kattavan kokonaiskuvan ohjelman sisällöstä, tehtävistä, aikataulusta sekä ohjelman edellyttämästä kokonaistyömäärästä.
Tervetuloa mukaan!

Coachaava HRkoulutus

  • Coachaava HR -koulutus on kaikille HR -tehtävissä työskenteleville suunnattu käytännönläheinen coaching-taitojen koulutus. Siinä keskitytään erityisesti valmentavan työtavan soveltamiseen osana vaikuttavaa henkilöstöjohtamista. Voit osallistua koulutukseen, mikäli työskentelet HR-tehtävissä tai hoidat HR-tehtäviä osana omaa työtäsi. Aiempaa tuntemusta tai kokemusta coachingista ei edellytetä.

Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan jo tänään

Business Coaching Instituutti tarjoaa kansainvälisesti akkreditoidut Certified Business Coach ® -koulutukset yli 15 vuoden kokemuksella. Kouluttajamme ovat valmentavan johtamisen ja business coachingin kokeneita ja arvotettuja ammattilaisia Suomessa, ja koulutuksillamme on arvostetut ICF:n ja EMCC:n akkreditoinnit. Tutustu keväällä 2023 alkaviin koulutuksiimme koulutuskalenterissa ja ilmoittaudu mukaan. Lisätietoa saat maksuttomien koulutusinfojemme lisäksi sähköpostitse info@bci.fi sekä puhelimitse +358 40 667 9741.