Palvelut yrityksille ja organisaatioille

Tehdään yhdessä inhimillistä, arvostavaa ja vahvuuksiin perustuvaa työelämää! Coaching-taitoja hyödyntämällä luodaan vahva pohja menestyville yrityksille nyt ja tulevaisuudessa. Liiketoimintaa ja ihmistä syvästi ymmärtämällä organisaatiot saadaan kukoistamaan ja kasvamaan.

Kerro, millaisen koulutuksen haluaisitte?

Ota yhteyttä

Coaching-osaaminen tuo tuloksia!

Johtamisessa, ihmisten kehittämisessä, uramuutoksissa ja yrityskulttuurissa

Coaching-osaamisella on yhä tärkeämpi merkitys muuttuvassa työelämässä. Business coaching on ympäri maailmaa muodostunut suosituksi ihmisten ja organisaatioiden kehittämisen menetelmäksi, sillä sen on havaittu vaikuttavan myönteisesti työhyvinvointiin, muutoskyvykkyyteen, itsensä johtamiseen, tyytyväisyyteen, oppimiseen ja työhön sitoutumiseen.

Luodaan yhdessä myönteistä muutosta ihmisiin ja työelämään. Tutustu palveluihimme!

Valmentava johtaminen

Valmentava johtaja uskoo luottamuksen ja arvostuksen voimaan menestyksessä. Muuttuvassa työelämässä valmentava johtamisote toimii: se perustuu tavoitteelliseen, kannustavaan ja vahvuuksia tukevaan lähestymistapaan. Järjestämme valmentavan johtamisen koulutuksia teidän tarpeitanne kuunnellen. Päivitetään ja kehitetään johtamisen taitoja teilläkin!

Coachaava HR

Nykyään HR toimii yhä vahvemmin henkilöstön potentiaalin vapauttajana ja ketteränä liiketoimintajohdon kumppanina. Tässä kehityksessä coaching toimii loistavana työkaluna ja muutoksen mahdollistajana. Vaikuttavan keskustelun ja kysymysten avulla ihmiset oppivat itse löytämään ratkaisun avaimia. Miten coaching-taidot tukisivat HR-työtä teillä?

Oma koulutus organisaatiollesi

Suunnitellaan juuri teidän tarpeisiinne sopiva koulutus! Työelämässä coaching-taitoja käytetään jatkuvasti enemmän johtamisen, vuorovaikutuksen ja osaamisen kehittämisen tukena. Coaching-osaaminen tuo työyhteisöön ratkaisukeskeisyyttä, itseohjautuvuutta ja kehittymisen iloa. Uusien taitojen oppiminen innostaa. Laita viestiä ja jutellaan lisää!

Coaching-prosessit

Business coaching tukee sekä yksilöiden että ryhmien kehittymistä ja ajattelun laajentamista. Matkan varrella oivallusten määrä voi yllättää! Coaching-prosessien tarkoituksena on aktivoida myönteisiä muutoksia ja edetä kohti tavoitteita. Coaching vahvistaa päätöksentekokykyä ja kehittää kohtaamisen taitoja. BCI:n kokeneet coachit ovat tukenasi kasvumatkalla!

Meiltä usein kysyttyä

Haluatko kuulla lisää koulutuksistamme tai coaching-prosesseista?

Toteutamme kokemuksella ja ammattitaidolla organisaatioille yksilöllisesti suunniteltuja coaching-taitojen koulutuksia sekä business coaching-prosesseja. Tavoitteemme on tukea yritysten kasvua, kehitystä ja menestystä coaching-osaamista edistämällä. Kuinka voimme auttaa sinun organisaatiotasi? Laita viestiä, niin otamme sinuun pian yhteyttä!

Ota yhteyttä meihin, kerromme mielellämme lisää:

Jätä yhteydenottopyyntö!

Voit myös soittaa meille:

Toimitusjohtaja Kaj Hellbom
puh. 050 514 1954

Pyydä tarjous