Palvelut yrityksille ja organisaatioille

Tehdään yhdessä inhimillistä, arvostavaa ja vahvuuksiin perustuvaa työelämää! Coaching-taitoja hyödyntämällä luodaan vahva pohja menestyville yrityksille nyt ja tulevaisuudessa. Liiketoimintaa ja ihmistä syvästi ymmärtämällä organisaatiot saadaan kukoistamaan ja kasvamaan.

Coaching-osaaminen tuo tuloksia!

Johtamisessa, ihmisten kehittämisessä, uramuutoksissa ja yrityskulttuurissa

Coaching-osaamisella on yhä tärkeämpi merkitys muuttuvassa työelämässä. Business coaching on ympäri maailmaa muodostunut suosituksi ihmisten ja organisaatioiden kehittämisen menetelmäksi, sillä sen on havaittu vaikuttavan myönteisesti työhyvinvointiin, muutoskyvykkyyteen, itsensä johtamiseen, tyytyväisyyteen, oppimiseen ja työhön sitoutumiseen.

Luodaan yhdessä myönteistä muutosta ihmisiin ja työelämään. Tutustu palveluihimme!

Valmiit koulutukset organisaatioille

Olemme toimineet coachingtaitojen kouluttajana Suomessa yli 15 vuoden ajan ja koulutuksemme kuuluvat maan arvostettuihimpiin coach-koulutuksiin. Toteutamme kaikki avoimet koulutuksemme myös sisäisinä toteutuksina organisaatiolle ja autamme sinua löytämään juuri teille sopivimman kokonaisuuden valikoimastamme. Ole siis rohkeasti yhteydessä meihin ja jutellaan lisää.

Räätälöity koulutus organisaatiollesi

Suunnitellaan juuri teidän tarpeisiinne sopiva koulutus! Työelämässä coaching-taitoja käytetään jatkuvasti enemmän johtamisen, vuorovaikutuksen ja osaamisen kehittämisen tukena. Coaching-osaaminen tuo työyhteisöön ratkaisukeskeisyyttä, itseohjautuvuutta ja kehittymisen iloa. Uusien taitojen oppiminen innostaa. Laita viestiä ja jutellaan lisää!

Coaching-prosessit

Business coaching tukee sekä yksilöiden että ryhmien kehittymistä ja ajattelun laajentamista. Matkan varrella oivallusten määrä voi yllättää! Coaching-prosessien tarkoituksena on aktivoida myönteisiä muutoksia ja edetä kohti tavoitteita. Coaching vahvistaa päätöksentekokykyä ja kehittää kohtaamisen taitoja. BCI:n kokeneet coachit ovat tukenasi kasvumatkalla!

Coachingkulttuurin rakentaminen

Olemme toimineet kumppanina useille suomalaisille organisaatioille coachingkulttuurin rakentamisessa ja kehittämisessä. Saat meiltä valmiit sekä räätälöidyt mallit coachingkulttuurin rakentamiseen ja vahvistamiseen, kokeneet asiantutijat muutosprosessin tueksi sekä kattavat koulutusratkaisut koko henkilöstölle. Kysy lisää ja varaa aika keskusteluun asiantuntijamme kanssa.

Meiltä usein kysyttyä

Haluatko kuulla lisää koulutuksistamme tai coaching-prosesseista?

Toteutamme kokemuksella ja ammattitaidolla organisaatioille yksilöllisesti suunniteltuja coaching-taitojen koulutuksia sekä business coaching-prosesseja. Tavoitteemme on tukea yritysten kasvua, kehitystä ja menestystä coaching-osaamista edistämällä. Kuinka voimme auttaa sinun organisaatiotasi? Laita viestiä, niin otamme sinuun pian yhteyttä!

Ota yhteyttä meihin, kerromme mielellämme lisää:

Jätä yhteydenottopyyntö!

Voit myös soittaa meille:

Toimitusjohtaja Kaj Hellbom
puh. 050 514 1954

Pyydä tarjous