BCI kouluttajana

BCI on Suomen johtava coachingin koulutus- ja kehittämisyhteisö

Business Coaching Institute on Suomen suurin coaching-kouluttaja ja aktiivinen alan kehittämisyhteisö. Meidät tunnetaan vahvasta asiantuntijuudesta sekä käytännönläheisistä koulutuksista, joissa tapahtuu todellisia muutoksia. BCI:n verkostoon kuuluu joukko maamme parhaita valmentajia, joilla on tarjota vankkaa kokemusta, syvää osaamista ja sydämen viisautta. Tarkoituksemme on olla luomassa myönteistä muutosta työelämään.

BCI on coaching-alan pioneeri Suomessa. Edelläkävijöinä olemme vuodesta 2006 asti kehittäneet coachingia, johtamista ja valmentavaa organisaatiokulttuuria. Toimintamme perustuu kansainvälisesti sertifioituihin koulutuksiin ja yhteisiin standardeihin – suomalaiseen kulttuuriin sovitettuina.

Koulutusten laadukkuuden takaaminen on prioriteettimme: vuodesta toiseen haluamme olla se paras coach-kouluttaja ja vaikuttavin coaching-taitoja tarjoava asiantuntija. Tahtotilamme on kehittyä ja uusiutua jatkuvasti.

Olemme kiitollisia siitä, että toimintamme laajenee: toimimme jo useilla paikkakunnilla ja myös kansainvälisillä areenoilla. Koulutusten määrä ja yhteistyöverkostomme laajuus kasvavat vuosittain. Tänäkin vuonna koulutuksemme organisaatioissa, avoimilla kursseilla, tapahtumissa ja yhteiskunnallisissa hankkeissa tavoittavat yhteensä toistatuhatta ihmistä.

Business coachingin fokuksen mukaisesti kiinnostuksemme kohdistuu organisaatioiden menestyksen ja kilpailukyvyn tukemiseen. Meillä on vahva liiketoiminnan ymmärrys ja koulutuksissamme huomioidaan asiakasorganisaation kokonaiskuva ja tavoitteet. Kokemuksemme mukaan todellisen menestyksen takaa löytyy aina hyvinvoiva työyhteisö ja motivoituneet ihmiset. Tulosta syntyy, kun tehokkaat toimintatavat yhdistetään arvostavaan kohtaamiseen.

Coachingin avulla piilossa oleva potentiaali saadaan näkyviin ja valjastettua käyttöön.

Suosittu business coach -kouluttaja

BCI:n koulutusten ytimen muodostaa Certified Business Coach (CBC)® -koulutus, joka järjestettiin ensimmäistä kertaa vuonna 2007. Koulutukselle myönnettiin ensimmäisenä Suomessa alan kansainvälisen kattojärjestön, International Coach Federationin (ICF), arvostettu akkreditointi. Tätä coachien peruskoulutusta on järjestetty säännöllisesti sekä avoimena koulutuksena että organisaatioiden sisäisinä koulutuksina.

CBC® on edelleen erittäin suosittu koulutusohjelma ja siitä on valmistunut yli tuhat sertifioitua business coachia. Ohjelmaa on toteutettu myös Isossa-Britanniassa ja Baltiassa. Certified Business Coach Master -ohjelmakokonaisuus on ensimmäinen kokonaan suomalainen ja suomenkielinen koulutusohjelma, jolla on ICF:n korkeat laatustandardit täyttävä ACTP-tason akkreditointi.

Sertifiointikoulutusten lisäksi BCI tarjoaa useita muitakin business coach -koulutuksia sekä coaching-taitojen valmennusta organisaatioissa ja yhteiskunnallisissa ohjelmissa, kuten Koulu-coaching-hankkeessa. Järjestämme myös kuukausittain webinaareja ja asiantuntijatilaisuuksia.

BCI:n verkosto muodostuu joukosta valmennusalan todellisia ammattilaisia. Kouluttajamme ovat Suomen kokeneimpia coaching-taitojen osaajia ja moni heistä on toiminut alalla yli kymmenen vuoden ajan. Heillä on myös vahva liike-elämän tuntemus.

Coaching vie kohti kukoistavaa työelämää

BCI perustettiin vuonna 2006, jolloin Suomeen tarvittiin systemaattista ja kansainväliset standardit täyttävää coach-koulutusta. BCI:n pääomistaja Kaj Hellbom on toinen yrityksen alkuperäisistä perustajista. Lue BCI:n perustajan tarina tästä.

Alusta lähtien BCI on ollut mukana rakentamassa ja kehittämässä suomalaista coaching-toimialaa ja -kulttuuria. Olemme kouluttaneet jo toistatuhatta ammatticoachia sekä valmentaneet coaching-taitoja tuhansille ihmisille eri alojen organisaatioissa.

Unelma ihmisten ja organisaatioiden kukoistamisesta coaching-taitojen avulla elää meillä BCI:ssa vahvana. Toimimme hyvän johtajuuden ja ihmistä kunnioittavan vuorovaikutuksen sanansaattajina.

Uskomme, että coaching-taidoilla, uudenlaisilla johtamistavoilla ja hyvinvointiin panostamalla saadaan aikaan tulosta ja myönteistä kasvua.

Toivotamme sinut lämpimästi tervetulleeksi kouluttautumaan kanssamme!

Kysyttävää koulutuksista?

Asiakaspalvelu

info@bci.fi
040 667 9741

Ota yhteyttä

Menestyjä-sertifikaatti on merkki luotettavasta kumppanista.