Alumneille

BCI:n alumniyhteisö kokoaa yhteen aiemmat coaching-opiskelijat. Alumnit ovat merkittävä ja tärkeä osa toimintaamme!

Alumnitoiminta

Osallistumalla sertifiointikoulutuksiimme pääset mukaan laajaan alumniverkostoomme ja -toimintaan. Aktiiviseen alumniverkostostoomme kuuluu satoja sertifioituja business coacheja. Järjestämme alumneillemme erilaisia maksuttomia webinaareja, tapahtumia ja tilaisuuksia säännöllisesti.

Katso avoimet koulutukset kalenterista

Aktiivinen alumniyhteisö

Nähdään alumnitapaamisissa! Järjestämme säännöllisesti alumniyhteisöllemme koulutuksellisia tapaamisia, joissa on mahdollisuus oppia ja verkostoitua muiden alan ammattilaisten kanssa.

Coaching-osaamista syventävät koulutukset alumneille

Säännöllinen ammatillinen kehittyminen omassa vertaisryhmässä on tavoitteellista ja motivoivaa oman coaching-osaamisen syventämistä.

Etuja BCI alumneille

Tarjoamme aiemmissa koulutuksissamme olleille jatkuvasti erilaisia alumnietuja. Seuraa meitä somessa tai vilkaise lähettämämme uutiskirje niin pysyt ajan tasalla uusimpien tapahtumien ja etujen suhteen.

Mentor Coaching ja Coaching Supervision

Jatko- ja täydennyskoulutusten ohella itseään voi kehittää ammatillisesti ohjauksessa. Ammatillinen ohjauksen ja tuen hyödyntäminen vaikuttaa merkittävästi mm. coachingtyön laatuun, sujuvuuteen ja coachin omaan hyvinvointiin.

Haluatko tietää lisää BCI:n alumnitoiminnasta? Miten voisimme kehittää toimintaamme?

Kysy lisätietoja, anna palautetta tai ehdota tilaisuuden teemaa!
Alumnimme ovat myös tervetulleita luennoimaan tilaisuuksiimme, sekä kirjoittamaan blogiimme. Mikäli sinulla on hyvä aihe mielessä, ole yhteydessä!

Asiakaspalvelu

info@bci.fi