Alumneille

Aktiiviseen alumniverkostostoomme kuuluu jo yli 2000 BCI:n coach-koulutuksen käynyttä ammattilaista. Järjestämme alumneillemme maksuttomia coaching labeja, webinaareja, tapahtumia ja tilaisuuksia säännöllisesti.

Lisätietoa tulevista alumnitapahtumista saat alumnikirjeessämme

Tilaa alumniuutiset sähköpostiin

ALUMNITOIMINTA -ajankohtaista

Tästä kalenterista löydät kaikki ajankohtaiset alumneille suunnatut webinaarit, koulutukset ja tapahtumat. Alumnitoimintamme on maksutonta kaikille alumneillemme. Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan rohkeasti!

Alumnitoiminta

BCI:n alumnit on jatkuvasti kasvava ryhmä, johon kuuluu yli kaksi tuhatta BCI:n sertifioimaa business coachia (Certified Business Coach sekä Certified Business Coach Master) sekä satoja organisaatiokohtaisen valmennuksen tai muun BCI:n koulutuksen käynyttä henkilöä. Heitä kaikkia yhdistää halu oppia ja kehittyä sekä saada inspiraatiota omalle kehityspolulleen. Tuemme kaikkia alumnejamme niin verkostoitumisessa kuin myös coaching-ydintaitojen vahvistamisessa. Erilaisissa alumnitilaisuuksissa opimme toisiltamme, annamme ja saamme palautetta kehittymisemme tueksi sekä tutustumme ja verkostoidumme. Se johtaa yksilön kasvuun ja ydintaitojen vahvistumiseen arjen työssä.

Katso avoimet koulutukset kalenterista

Coaching Labit

BCI:n coaching labit ovat alumneille suunnattuja yhteisen oppimmisen tilaisuuksia, joissa syvennytään yhteen ICF:n määrittelemään ydintaitoon lyhyen teoriaosuuden sekä pienryhmäharjoitteluiden avulla. Coaching labit kerryttävät ICF:n CCE (Continuous Coaching Education) -pisteitä.

Coaching-osaamista syventävät koulutukset alumneille

Säännöllinen ammatillinen kehittyminen omassa vertaisryhmässä on tavoitteellista ja motivoivaa oman coaching-osaamisen syventämistä.

Webinaarit ja alumnitilaisuudet

Tarjoamme alumneillemme mielenkiintoisia webinaareja, tapahtumia ja verkostoitumista. Liity alumniryhmäämme LinkedInissä tai vilkaise lähettämämme uutiskirje niin pysyt ajan tasalla uusimpien tapahtumien ja etujen suhteen.

Mentor Coaching ja Coaching Supervision

Jatko- ja täydennyskoulutusten ohella itseään voi kehittää ammatillisesti ohjauksessa. Ammatillinen ohjauksen ja tuen hyödyntäminen vaikuttaa merkittävästi mm. coachingtyön laatuun, sujuvuuteen ja coachin omaan hyvinvointiin.

Haluatko tietää lisää BCI:n alumnitoiminnasta? Miten voisimme kehittää toimintaamme?

Kysy lisätietoja, anna palautetta tai ehdota tilaisuuden teemaa!
Alumnimme ovat myös tervetulleita luennoimaan tilaisuuksiimme, sekä kirjoittamaan blogiimme. Mikäli sinulla on hyvä aihe mielessä, ole yhteydessä!

Asiakaspalvelu

info@bci.fi