Coaching Supervision ja Mentor Coaching

Jatko- ja täydennyskoulutusten ohella itseään voi kehittää ammatillisesti ohjauksessa. Ammatillisen ohjauksen ja tuen hyödyntäminen vaikuttaa merkittävästi mm. työn laatuun, sujuvuuteen ja coachin omaan hyvinvointiin.

Kehittyminen ammatillisesti

Halu oppia ja kehittyä syvällisesti coaching-ammattilaisena ja coaching-taidoissa on usein elämänmittainen prosessi.  BCI:n koulutusten tarjoama vertaisreflektio ja sosiaalinen tuki on arvokasta ja merkityksellinen osa jokaista koulutustamme. Jatko- ja täydennyskoulutusten ohella itseään voi kehittää ammatillisesti ohjauksessa. Ammatillisen ohjauksen ja tuen hyödyntäminen vaikuttaa merkittävästi mm. työn laatuun, sujuvuuteen ja coachin omaan hyvinvointiin.

Coaching Supervision on oppimiseen ja kehittymiseen pyrkivä yhteistyösuhde joka tukee coachia ammatillisessa ja henkilökohtaisessa kehittymisessään coachina. Coaching Supervision on vuorovaikutteinen, reflektiivinen työskentelymuoto, jonka avulla coachingia harjoittavat voivat saada palautetta, laajentaa näkökulmaansa, luoda uusia ideoita ja ylläpitää ja kehittää oman työn laatua. Coaching Supervision tähtää myös coachingtyön laatuun, standardeihin ja etiikkaan liittyvien ammattikäytäntöjen edistämiseen.

Mentor Coaching on omien coachingtaitojen kehittämistä yhdessä kokeneen ja koulutetun Mentor Coachin kanssa.  Mentor Coaching tähtää coachin omien ammatillisten valmiuksien ja taitojen kehittymiseen linjassa International Coaching Federationin (ICF) ydintaitojen kanssa.

Coachingilla voidaan tukea henkilökohtaista ja ammatillista kehittymistä tavoitteellisessa vuorovaikutteisessa prosessissa.

Coachina työskentelevien ja coachingtaitoja työssään soveltavien kehittymisen tukeminen on meille tärkeää. Tarjoamme alumneillemme -10 % hintaedun ammatillisen kehittymisen palveluistamme.

Onko sinulla kysyttävää? Olemme täällä sinua varten.

Ota yhteyttä meihin!

Asiakaspalvelu

info@bci.fi

puh. 010 235 3976