NLP -työkaluja coacheille

NLP eli Neuro-Linguistic Programming on yksi käytetyimpiä menetelmiä coachingissa, kouluttamisessa ja johtamisessa. Se tarjoaa erilaisia työkaluja muutoksen aikaansaamiseksi sekä tehokkaita viestintätaitoja valmentajan työkalupakkiin. Tässä vaikuttavassa ja käytännönläheisessä koulutuksessa tutustut NLP:n perusteisiin, syvennät omaa osaamistasi coachina sekä laajennat coachin työkalupakkiasi erilaisilla toimivilla NLP -harjoituksilla. Kolme opetuskertaa sisältävä kokonaisuus on suunnattu ensisijaisesti business coacheille sekä coachingin perustaidot omaaville henkilöille.

Tiedä ensimmäisten joukossa koulutuksista, tapahtumista ja eduista.

Tilaa coaching-koulutusuutiset!

Lyhyesti – NLP -työkaluja coacheille

Koulutuksen kesto

Koulutuksen kesto on n. 2 kk. Koulutus rakentuu yhdestä kokonaisesta ja kahdesta puolikkaasta koulutuspäivästä.

Osallistumismaksu

Hinta 1 290,00 € + alv 24 %.

Early bird -20%, kun ilmoittaudut 4.8. mennessä!

Seuraavat koulutukset

Kurssipäivä – ke 4.10. klo 9:00 – 16:00 – lähikoulutus (Säteri, Espoo)

Kurssipäivä – ke 8.11. klo 8:30 – 12:00 – etäkoulutus

Kurssipäivä – ke 29.11. klo 8:30 – 12:00 – etäkoulutus

Ilmoittaudu

Katso kaikki alkavat koulutukset

Oma koulutus organisaatiollenne?

Ota yhteyttä

Optimoi valmennustyösi NLP:n avulla

NLP tarjoaa tehokkaita työkaluja ja menetelmiä, jotka auttavat sinua ymmärtämään valmennettaviesi tarpeita ja tavoitteita. Hyödynnä NLP:n voimaa parantaaksesi viestintää, purkaaksesi rajoittavia uskomuksia ja tukeaksesi valmennettaviasi kohti muutosta. Ota askel kohti tuloksellisempaa valmennustyötä NLP:n avulla.

Mitä on NLP
Neuro-Linguistic Programming (NLP) eli neuro-lingvistinen ohjelmointi on menetelmä, joka käsittelee ihmisen ajattelua, kieltä ja käyttäytymistä. Se perustuu ajatukseen siitä, että ihmisen mieli ja kieli muodostavat toisiinsa yhteydessä olevan järjestelmän, jota voidaan ohjelmoida ja muuttaa tietoisesti. NLP hyödyntää erilaisia tekniikoita ja strategioita, joiden avulla voi saavuttaa haluttuja muutoksia ajattelussa, käyttäytymisessä ja kommunikaatiossa.

Mitä hyötyä NLP -menetelmien tuntemisesta on coachille
Coachille NLP tarjoaa monia hyötyjä. NLP-tekniikat voivat auttaa coachia luomaan paremman yhteyden asiakkaaseen ja ymmärtämään hänen ajattelutapaansa. NLP auttaa myös coachia ohjaamaan asiakasta saavuttamaan tavoitteitaan tehokkaammin, esimerkiksi muuttamalla rajoittavia uskomuksia ja motivoimalla heitä. Lisäksi NLP tarjoaa erilaisia menetelmiä ja työkaluja muutoksen aikaansaamiseksi sekä tehokkaita viestintätaitoja coachin työkalupakkiin.
Työelämän vuorovaikutustilanteissa NLP tarjoaa hyödyllisiä työkaluja tehokkaaseen viestintään. NLP auttaa parantamaan kuuntelutaitoja, lukemaan nonverbaalista viestintää ja tunnistamaan toisten ihmisten ajattelumalleja. Tämä voi auttaa luomaan parempia työsuhteita, ratkaisemaan konflikteja ja rakentamaan luottamusta työympäristössä.

Koulutuksen rakenne ja sisältö

Avoin ohjelma sisältää:
– Kattavan tietopaketin NLP:stä
– Monipuolisen valmennusmateriaalin
– Käytännön harjoittelua sekä ryhmä- ja yksilötöitä koulutuspäivien aikana sekä päivien välillä
– Uusi harjoituksia ja työkaluja coachingis tueksi

Ohjelma avaa ajattelua ja syventää coachingosaamista mm. seuraavissa teemoissa
– Mitä on NLP
– NLP muutoksen ja kehityksen tukena
– NLP coachin työkaluna
– NLP menetelmiä ja työkaluja

Koulutuksen aikataulu, laajuus ja kesto

NLP -työkaluja coacheille -koulutukseen voi osallistua sekä avoimessa koulutusohjelmassa että organisaatiolle erikseen suunnitelluissa valmennuksissa. Avoin koulutusohjelma on kahden päivän mittainen, sisältäen kolme opetuskertaa (1 + 0,5 + 0,5 päivää). Koulutus toteutetaan hybriditoteutuksena, jossa ensimmäinen opetuskerta on lähiopetusta ja loput opetuskerrat pidetään verkossa Zoomin välityksellä.
Organisaatioiden sisäiset valmennusohjelmat suunnitellaan aina tilaajan tarpeisiin ja tavoitteisiin sopivaksi. Toteutamme coaching- ja NLP -taitovalmennuksia aina puolen päivän mittaisesta inspiraatiovalmennuksesta pidempiin valmennuksiin.

Kenelle koulutus sopii?

Koulutus soveltuu coacheille sekä coachingia tai valmentavaa otetta työssään käyttäville ammattilaisille. Koulutus syventää coachingosaamista ja laajentaa ymmärrystä erilaisten menetelmien ja työkalujen hyödyntämisestä coachingtyössä. Koulutuksessa tutustutaan NLP -menetelmään teorian ja käytännön tasolla, erityisesti muutoksen ja kehityksen näkökulmasta.

Ajankohtaista koulutuksesta

Tilaa organisaatiollesi oma koulutus!

Järjestämme koulutuksia ympäri Suomea yksilöille, yrityksille ja ryhmille

Pyydä tarjous