Coach-koulutukset

Business coacheja ja coaching-taitoja tarvitaan työelämässä yhä enemmän! Sertifioitujen coachien kouluttaminen ja korkeatasoisten coaching-ohjelmien tarjoaminen on meille sydämen asia. BCI on jo vuosia ollut Suomen suurin business coachien kouluttaja. Tervetuloa tutustumaan coach-koulutuksiimme, täydennys- ja jatkokoulutuksiimme sekä muihin palveluihimme opiskelijoille!

Haluatko tilata organisaatiollenne oman koulutuksen?

Varaa aika lyhyeeseen keskusteluun

Kouluttaudu coachingin osaajaksi!

Työelämän rakenteet ja toimintamallit ovat murroksessa: tarvitsemme yhä enemmän ihmisyyden ymmärtämistä ja vahvuuksien kehittämistä. Coaching-osaaminen antaa käytännön työkaluja ihmisten kohtaamiseen, vuorovaikutukseen, johtamiseen ja osaamisen kehittämiseen. Voit opiskella kanssamme työelämän coaching-taitoja sekä kouluttautua sertifioiduksi business coachiksi. Tarjoamme lisäksi korkeatasoisia jatko- ja täydennyskoulutuksia coaching-taitoja osaaville. Olet sydämellisesti tervetullut mukaan!

Coach-koulutukset

Kansainvälisesti kaksoisakkreditoitu Certified Business Coach® on sertifiointiin ja ammatilliseen pätevyyteen johtava coachingin perustutkinto. Certified Business Coach Master® on jatko-ohjelma, joka syventää ja laajentaa coaching-osaamista ja auttaa coacheja kehittymään alan ammattilaisina. Tervetuloa mukaan!

Täydentävät koulutukset

Coaching-osaamista täydentävät lyhyt- ja jatkokoulutuksemme palvelevat erityisesti esihenkilöiden, johtajien, konsulttien ja kouluttajien ammatillista kehittymistä. Voit opiskella esimerkiksi fasilitointia ja ryhmien valmentamista. Tervetuloa mukaan innostaviin ja käytännönläheisiin täydennyskoulutuksiimme!

Kehity coachina!

Coachina kehittyminen on merkityksellistä sekä henkilökohtaisen kasvun että ammatillisen osaamisen kannalta. Jatkuva oppiminen on syvästi osa BCI:n arvomaailmaa ja haluamme tarjota coacheille, coaching-osaajille ja alumneille runsaasti kasvun mahdollisuuksia.

Ajankohtaisia koulutuksia

Meillä on ilo tehdä yhteistyötä useiden arvostettujen asiantuntijoiden ja organisaatioiden kehittäjien kanssa. Voit osallistua kauttamme ajankohtaisiin koulutuksiin, jotka kartuttavat taitojasi ja avaavat uusia ajatuksia. Tarjoamme myös maksuttomia, kaikille avoimia webinaareja, joissa työelämän kehittämisen ammattilaiset pääsevät ääneen.

Katso kaikki alkavat koulutukset

Tiedä ensimmäisten joukossa koulutuksista, tapahtumista ja eduista. Tilaa coaching-uutiset!

Kysyttävää koulutuksista?

Asiakaspalvelu

info@bci.fi
+358 40 667 9741

Varaa aika keskusteluun

Varaa aika lyhyeeseen keskusteluun (20min) asiantuntijallemme suoraan kalenterista

Varauskalenteriin