Certified Executive Coach

Certified Executive Coach on koulutusohjelma niille valmentajille, konsulteille ja neuvonantajille, jotka haluavat kehittyä erityisesti ylimmän johdon coacheina. Laadukas koulutusohjelma kasvattaa kokonaisvaltaista näkemystä, itseluottamusta ja kyvykkyyttä, jota johdon coach tarvitsee auttaakseen asiakkaitaan huippusuorituksiin. Koulutusohjelma tähtää vahvaan ammatilliseen kasvuun ja antaa erinomaiset valmiudet myös kansainväliselle uralle.

Certified Executive Coach -koulutusohjelma uudistuu ja kansainvälistyy!

Certified Executive Coach on ylimmän johdon valmentajien erikoisohjelma, joka on tarkoitettu kaikille ylimmän johdon kanssa työskenteleville coacheille, mentoreille, johdon työnohjaajille, johdon konsulteille ja neuvonantajille. Se soveltuu erinomaisesti myös suorahakukonsulteille, bisnesenkeleille, hallitusammattilaisille ja muille ylimmän johdon kanssa työskenteleville henkilöille. Koulutusohjelman uudistaminen on meneillään. Julkaisemme uuden ohjelman ja koulutusaikataulun tällä sivulla vuoden 2022 aikana.

Seuraava koulutus

Certified Executive Coach -koulutusohjelma uudistuu ja kansainvälistyy! Uudistettu koulutusohjelma ja aikataulu julkaistaan tällä sivulla alkuvuodesta 2022.

Haluaisitko tietää lisää tästä koulutuksesta?

Autamme mielellämme kaikissa kysymyksissäsi!

Ota yhteyttä!
Asiakaspalvelu

info@bci.fi

puh. 040 667 9741