07.02.2023

Valmentava ote asiakaspinnassa – kohti parempia tuloksia

Valmentava ote asiakasrajapinnassa – kohti parempia tuloksia | 7.2.2023 klo 8:30 – 9:15 – Katri Koli & Jorma Pirinen

ilmoittaudu mukaan

Asiantuntijoina: Katri Koli & Jorma Pirinen

Millainen on valmentavan myynnin lähestymistapa? Kuinka hyödyntää valmentavaa otetta myynnissä ja asiakastyössä? Millaista osaamista valmentavassa myynnissä tarvitaan?

Tule kuulemaan kun valmentavan myynnin kokeneet ammattilaiset Katri Koli ja Jorma Pirinen keskustelevat aiheesta BCI:n maksuttomassa webinaarissa 7.2.2023 klo 8.30-9.15.

Tässä erityisesti myynnin ja asiakkuuksien parissa työskenteleville ammattilaisille suunnatussa webinaarissa pureudutaan valmentavan otteen hyödyntämiseen myynnissä ja asiakastyössä. Asiantuntijana toimii valmentavaan myyntiin ja myynnin johtamiseen erikoistunut valmentaja Katri Koli jota haastattelee Jorma Pirinen.

Webinaari pohjustaa keväällä 2023 alkavaa uutuuskoulutusta: Valmentava ote asiakaspinnassa

Jorma Pirinen on valmentaja, kirjailija, hallitustyöskentelijä sekä sertifioitu johtamisen ja tiimien coach. Taustalla hänellä on yli 30 vuoden kokemus vaativasta tulosyksiköiden ja asiantuntijaorganisaatioiden johtamistyöstä sekä haastavien muutosten suunnittelusta ja läpiviennistä. Hän on kirjoittanut mm. kirjan ”Helpota johtamista!” (BoD, 2020) joka syventyy johtamiseen ja esihenkilötyöhön.

Katri Koli on B2B-myyntiin ja asiakaskokemukseen erikoistunut valmentaja, ammatillinen opettaja, sertifioitu yksilö- ja ryhmäcoach sekä hallitusammattilainen. Hänellä on 10 vuoden kokemus vaativasta ratkaisumyynnistä, myynnin johtamisesta ja asiantuntijamyyjien valmentamisesta. Tällä hetkellä Katri opettaa myyntiä ja myynnin johtamista Tampereen ammattikorkeakoulussa sekä toimii uravalmentajana Sarasella.