10.01.2023

Valmentava myynnin johtaja – kohti parempia tuloksia

Valmentava myynnin johtaja – kohti parempia tuloksia | 10.1.2023 klo 8:30 – 9:15 – Jorma Pirinen & Katri Koli

Ilmoittaudu mukaan

Asiantuntijoina: Jorma Pirinen & Katri Koli

Millainen on valmentavan johtamisen lähestymistapa? Kuinka johdat myyntiä valmentavalla otteella? Kuinka valmentajana hyödynnät ja kehität yksilön ja tiimin potentiaalia?

Tule kuulemaan kun myynnin ja johtamisen kokeneet ammattilaiset Jorma Pirinen ja Katri Koli keskustelevat aiheesta BCI:n vuoden 2023 ensimmäisessä webinaarissa 10.1.2023 klo:8.30-9.15.

Tässä, erityisesti myyjille ja myynnin johtamisen parissa työskenteleville ammattilaisille suunnatussa webinaarissa pureudutaan myynnin ja myyntitiimien johtamisen haasteisiin sekä valmentavan otteen hyödyntämiseen myynnissä. Webinaari pohjustaa keväällä 2023 alkavaa uutuuskoulutusta: Valmentava myynnin johtaja.

Asiantuntijana toimii tietokirjailija ja hallitusammattilainen Jorma Pirinen, jota haastattelee Katri Koli.

Jorma Pirinen on valmentaja, kirjailija, hallitustyöskentelijä sekä sertifioitu johtamisen ja tiimien coach. Taustalla hänellä on yli 30 vuoden kokemus vaativasta tulosyksiköiden ja asiantuntijaorganisaatioiden johtamistyöstä sekä haastavien muutosten suunnittelusta ja läpiviennistä. Hän on kirjoittanut mm. kirjan ”Helpota johtamista!” (BoD, 2020) joka syventyy johtamiseen ja esihenkilötyöhön.

Katri Koli on B2B-myyntiin ja asiakaskokemukseen erikoistunut valmentaja, ammatillinen opettaja, sertifioitu yksilö- ja ryhmäcoach sekä hallitusammattilainen. Hänellä on 10 vuoden kokemus vaativasta ratkaisumyynnistä, myynnin johtamisesta ja asiantuntijamyyjien valmentamisesta. Tällä hetkellä Katri opettaa myyntiä ja myynnin johtamista Tampereen ammattikorkeakoulussa sekä toimii uravalmentajana Sarasella.