16.05.2022

Valmennusinfo: Millainen on Certified Business Coach® -koulutus?

Tietoisku CBC-koulutuksesta verkossa | 16.05.2022 klo 13:00-13:40 Sini Rantama & Elina Koponen

Ilmoittaudu mukaan

Coaching on tullut työelämään jäädäkseen 

Ota käyttöösi moderni vuorovaikutteinen ja valmentava johtaminen. Se toimii taatusti monessa: esihenkilötyö, HR, myynti ja myynnin johtaminen sekä kehityshankkeet. Coaching parantaa yksilöiden itseohjautuvuutta ja siten varmistaa myös ketterän toiminnan. Itseohjautuvuus lisää oman työn hallinnan tunnetta ja siten parantaa myös työhyvinvointia.   

Certified Business Coach ® -koulutus antaa toimivat työkalut valmentavaan ja arvostavaan vuorovaikutukseen niin työssä kuin elämässä yleensä.  

Tule kuulemaan lisää Certified Business Coach® -koulutuksesta kaikille avoimeen valmennusinfoomme maanantaina 16.5.2022 klo:13.00 – 13.40

Valmennusinfossa kouluttajamme Sini Rantama (Certfied Business Coach Master®, PCC, OTM) sekä koulutussuunnittelija Elina Koponen (Certified Business Coach®) avaavat koulutuksen sisältöä sekä kertovat miten valmennuksessa opitut taidot kehittävät sinua sekä työyhteisöäsi. Certified Business Coach® -koulutuksen käyneenä voit myös jatkaa kohti kansainvälistä Coaching-sertifikaattia.  

Lämpimästi tervetuloa mukaan. 

Business Coaching Instituutti tarjoaa kansainvälisesti akkreditoidut Certified Business Coach ® -koulutukset yli 15 vuoden kokemuksella. Kouluttajamme ovat valmentavan johtamisen ja business coachingin kokeneita ja arvotettuja ammattilaisia Suomessa, ja koulutuksillamme on arvostetut ICF:n ja EMCC:n akkreditoinnit. Tutustu syksyllä 2022 alkaviin koulutuksiimme koulutuskalenterissa ja ilmoittaudu mukaan Early Bird -edulla -10% 30.6.2022 saakka.