15.02.2023

Oivallus ja Sinä

Oivallus ja Sinä | 15.2.2023 klo 8:30 – 9:30 – Juha T. Hakala – Ilmoittaudu 13.2.2023 mennessä.

Ilmoittaudu mukaan

Asiantuntijana: Professori, tietokirjailija ja ammattiajattelija: Juha T Hakala

Oivallus kuuluu kaikille. Se on meitä kaikkia yhdistävä ja sellaisena myös tasa-arvoa tuottava teema. jota sietää pohtia. Se luo uutta eikä ole koskaan keneltäkään pois.

Teemme päivittäin erilaisia oivalluksia: isoja ja pieniä, arkisia ja tärkeämpiä, huomaamattomia sekä näkyviä. Suuret keksinnöt on usein tehty vahingossa tai vähintäänkin varsin oudossa paikassa ja yhteydessä. Alitajunta on osana niitä tuottamassa. Nykyisin myös tekoäly kytkeytyy oivalluksiin ja innovaatioihin. Osittain juuri siksi tekoäly on keskeinen osa kehittyvää bisnestä.

Mistä on kyse – Tule kuulolle tilaisuuteen, joka ei ole käännytys.

Juhalla on pikemminkin tapana herätellä ja ravistella kuulijoitaan ”olkapäistä”. Missä sinun oivalluksesi syntyvät? Miten voisit ruokkia niiden syntyä ja vahvistaa niitä osaksi omaa arkea. Mitä tapahtuukaan sinun tajuntasi takakamarissa?

Oivallukset ja lamppujen syttymiset kuuluvat niin coachille kuin coachattavlle. Miten Coach hyötyy ja hyödyntää? Kysymykset ovat keskeisiä myös oivallusten syntymiseen. Hyvän kysymyksen esittäminen edellyttää jo oivallusta sekä ennakkoluulotonta otetta ja rohkeutta.

Professori Juha T Hakala avaa uusimmassa tietokirjassaan uteliaisuutta niin filosofisesti kuin myös laajemmin työelämän ja elämässä pärjäämisen näkökulmasta.

Tule ja ilmoittaudu mukaan löytämään enemmän omia oivallusten hetkiä!