06.09.2022

Neljä vuodenaikaa – coaching-taidot osana arkea

Neljä vuodenaikaa – coaching-taidot osana arkea 6.9.2022 klo 8.30-9.30 – Tuula Nurmiluoto

Ilmoittaudu mukaan

Ympäri vuoden voi itse kullekin tulla eteen tilanteita, joiden jälkeen nousee mieleen kysymys, miten muulla tavoin olisin voinut hoitaa tilanteen?

Coaching-taitojen hyödyntäminen johtamisessa, neuvotteluissa, myynnissä ja ristiriitatilanteiden ratkomisessa voi tuoda uusia näkökulmia asioiden selvittelyyn ja niiden eteenpäin viemiseen.

Tämän webinaari tarjoaa kiteytyksiä coaching-taitojen käytöstä arjessa erilaisista näkökulmista. Esimerkein läpikäydyt hyödylliset taidot voivat tulla myös sinun käyttöösi uuden oppimisena, tuttujen asioiden mieleen palauttamisena, ajattelua haastaen ja omaan työhön soveltaen.

Tervetuloa mukaan!

Puhujan esittely

Tuula Nurmiluoto, Ohjelmajohtaja, EIA, ESIA, MCC Business & Leadership Coach & Mentor, Coaching Supervisor

Tuula Nurmiluoto toimii Business & Leadership & Team coachina sekä Coaching Supervisorina. Tuula on myös BCI:n ohjelmajohtaja, ja tässä roolissa hänen tehtäviinsä kuuluu BCI:n valmentajien kehittymisen tukeminen sekä akkreditoitujen ohjelmien laadusta vastaaminen kansainvälisille järjestöille (ICF ja EMCC).

Tuulan kiinnostus liiketoiminnan johdossa suuntasi ensimmäisen coaching-sertifikaatin hankkimiseen opintojen myötä v. 2001. BCI tuli tutuksi v. 2007, jolloin Tuula osallistui ensimmäiseen koskaan järjestettyyn CBC-koulutukseen. Opinnot mm. Evindence Based Coaching/Fielding Graduate Universityssä ja Oxford BROOKES Universityn Business Schoolissa ovat täydentäneet hänen ammattitaitoaan toimia liikkeenjohdon ja tiimien coachina, mitä tukee erinomaisesti myös hänen monipuolinen kokemuksensa liiketoiminnan parissa.

Coaching-kulttuuria ja ammatillisen yhteisön syntymistä Tuula on edistänyt Suomessa mm toimimalla ICF Finlandin ja EMCC Finlandin hallituksissa. Tuulan käsialaa löytyy kirjasta “Menestyvän projektin vuorovaikutus. Kysy, kuuntele ja coachaa”.

Tuula toimii aktiivisen ajattelun kumppanina, joka keskittyy olennaiseen ja tukee menestyksen, kasvun ja paremman kilpailukyvyn löytämistä. Hän on todiste intohimoisesta jatkuvasta oppimisesta ja oppien käytäntöön viemisestä. Tuulan viimeisin oppimisen polku on johtanut Ratkaisukeskeisen lyhytterapian tutkintoon.

LinkedIn