17.05.2022

Matkakertomuksia coachingkulttuurin rakentamisesta

Sisäiset coachit ja coachingkulttuurin rakentaminen ´17.5.2022 klo 16:00-17:00 – Raija Salomaa & Olli Lindroos

Ilmoittaudu mukaan

Tule kuulemaan tutkimuksen, käytännön ja kokemuksen vuoropuhelua coachingkulttuurin rakentamisesta.  Kuule ja opi uusimmista tutkimuksia  ja näiden  taustoista.

Webinaari nauhoitetaan ilmoittautuneille kuunneltavaksi 7 päivän ajaksi.

Webinaarin asiantuntijoina toimivat:

FT Raija Salomaa kuuluu Business Coaching Instituutin pitkäaikaiseen ja uraauurtavaan valmentajaverkostoon. Hän on työskennellyt päätoimisesti coachingin parissa vuodesta 2005. Raija on väitellyt  coachingista Vaasan yliopiston kauppatieteellisessä tiedekunnassa johtamisen alalta  ja hän  on kirjoittanut aiheesta useita kansainvälisiä vertaisarvioituja julkaisuja.  Hänellä on EMCC:n  master-tason coaching-  ja coaching supervisor -akkreditointi sekä ICF:n PCC-sertifikaatti.  Nykyisin Raija työskentelee johdon coachina, coachingtaitojen kouluttajana, mentor coachina ja coaching supervisorina. Lisäksi Raija tekee aktiivisesti coachingtutkimusta yhdessä muiden alan kansainvälisesti tunnustettujen tutkijoiden kanssa. 

OTK ja Executive Coach Olli Lindroos toimii Traficomissa johdon coachina ja valmentajana.  Ollilla on pitkä johtamisen kokemus niin esihenkilötyöstä kuin johtoryhmissä. Olli on ollut luomassa Coaching kulttuuria Traficomiin ja tämän matkan aikana hän on myös kohdannut mahdollisesti myös tutkimuksissa todennettuja haasteita. Tule kuulemaan, miten tutkimus ja tiede kohtaavat arjen coaching kulttuurin rakentamisen matkalla.