Jenni Spännäri

11.05.2021

Viisaus ja myötätunto – (työ)elämän työkalut

Coaching työelämässä -webinaari | 11.5.2021 klo 10-11: puhujana Jenni Spännäri

Kuuntele tallenne

Viisautta ja myötätuntoa kuvaillaan joskus linnun kahdeksi siiveksi. Ilman kumpaa tahansa näistä lintu ei lennä. Mutta onko meidän valittava näistä jompi kumpi, kun teemme hankalia päätöksiä työelämässä?

Viisaus on paljon muutakin kuin asioiden tietämistä. Se on tutkitusti myös avoimuutta, ihmisyyden ymmärrystä ja halua oppia lisää itsestä ja maailmasta. Myötätunto taas on mullistava voima, joka saa meidät toimimaan yhdessä.
Mitä tämä tarkoittaa työelämässä, jossa ihmisten välisen vuorovaikutuksen tulee olla laadukasta ja tehdä myös tulosta?
Miten ottaa käyttöön sekä viisaus että myötätunto, ja löytää tasapaino?

Webinaarissa kuulet, mitä tutkimus kertoo viisauden ja myötätunnon yhteydestä työelämässä. Saat myös eväitä näiden ihmisyyden kulmakivien käyttöönottoon omassa työssäsi!

Jenni Spännäri toimii kouluttajana ja tutkimusjohtajana CoHumans Oy:ssä sekä tutkijatohtorina Helsingin yliopistossa, Itä-Suomen yliopistossa ja Åbo Akademissa.

Spännäri on paneutunut myötätunnon, myötäinnon ja innovatiivisuuden kysymyksiin sekä viisauteen työelämässä ja organisaatioissa. Hän on myös ”Viisaus – käyttäjän opas” ja ”Myötätunnon mullistava voima” -kirjojen, sekä lukuisten tiedejulkaisujen kirjoittaja.

Tämä webinaari jatkaa Business Coaching Instituten Coaching työelämässä -webinaarisarjaa.

Olet lämpimästi tervetullut mukaan!

#coachingtyöelämässä

Kuuntele webinaarin tallenne rekisteröitymällä yllä olevasta painikkeesta!