28.04.2020

Työhyvinvoinnin johtaminen työn digitalisoituessa

Coaching työelämässä -webinaari | 28.4.2020 klo 14-15: puhujana Jaana-Piia Mäkiniemi

Kuuntele tallenne

Neljännessä Business Coaching Instituten Coaching työelämässä webinaarissa meillä on mahdollisuus haastaa omia ajattelumalleja ja näkemyksiä erittäin ajankohtaisista työhyvinoinninvoinnin tekijöistä!

Sosiaalipsykologi (VTT) Jaana-Piia Mäkiniemi esittelee meille työhyvinvointiamme haastavia ilmentymiä sekä niihin vaikuttavia tekijöitä sekä ketteriä keinoja edistää työhyvinvointia.

Tulemme kuulemaan vastauksia mm. seuraaviin keskeisiin kysymyksiin:

– Millaisia vaikutuksia työn digitalisoitumisella on työhyvinvointiin?

– Mikä digimuutoksessa stressaa?

– Tyypilliset teknostressin lähteet?

– Mikä on teknoimu ja miten sitä voidaan tukea?

– Miten johtaa teknoimua?

Teknostressi on työstressin muoto, joka liittyy teknologiaan ja sen opetteluun. Teknoimu puolestaan on innostuksen ja omistautumisen muoto, joka helpottaa uudenlaista työtä.

Jaana-Piia Mäkiniemi on uuden teknoimun käsitteen ja mittariston luoja. Hän on tehnyt uutta ajankohtaista tutkimusta työnimu käsitteen pohjalta, jonka löydöksiä meillä on nyt ensimmäisten joukossa mahdollisuus päästä kuulemaan!

Jaana-Piia on intohimoinen työhyvinvoinnin kouluttaja, kehittäjä ja tutkija. Hän työskentelee Tampereen yliopiston johtamisen ja talouden tiedekunnassa. Voimavara- ja ratkaisukeskeinen lähestymistapa innostaa häntä ja Jaana-Piian missiona on tehdä tutkimustiedosta käytäntöjä – mielellään hauskasti!

Tämä webinaari jatkaa Business Coaching Instituten Coaching työelämässä -webinaarisarjaa.

Olet sydämellisesti tervetullut mukaan!

#coachingtyöelämässä

Kuuntele webinaarin tallenne rekisteröitymällä yllä olevasta painikkeesta!