15.04.2020

Menestystekijänä muutoskykyisyys

Coaching työelämässä -webinaari | 15.4.2020 klo 14-15, puhujana Ulrika Björkstam

Elämä ei aina mene niin kuin sitä itse suunnittelee. Muutokset ja yllättävät tilanteet koettelevat ihmismieltä ja haastavat tapaamme katsoa kohti tulevaa. Pandemian koetellessa niin yksilöitä kuin yhteisöjä on yksi selviytymisen ja menestymisen edellytyksistä kykymme vastaanottaa ja mukautua muutoksiin.

Mistä muutoskykyisyys, eli resilienssi, kumpuaa? Kuinka kasvattaa muutoskykyisyyttä kriisin koetellessa? Miten säilyttää oma toimijuus ja suhtautua tulevaisuuteen toiveikkaasti vastoinkäymistenkin keskellä?

Psykologinen turvallisuus ja resilienssi antavat ihmisille vahvuutta kohdata ja ottaa vastaan ongelmia, mutta ne ovat elementtejä, joita tulee työyhteisössä rakentaa pitkin matkaa, ei vain kriisin koittaessa. Kuinka kehittää ja valmentaa niin omaa kuin organisaation muutoskykyisyyttä? Resilienssivalmentaja Ulrika Björkstam yhdistää puheenvuorossaan tarinoita, tiedettä ja käytännön kokemuksia helposti omaksuttavassa muodossa. Björkstam keskittyy erityisesti yksilön näkökulmaan pyrkien haastamaan kuulijoita tarkastelemaan omia ajatuksiaan sekä löytämään uusia tapoja luovia muutostenkin keskellä kohti toivottua tulevaisuutta.

Webinaarin puhuja Ulrika Björkstam on resilienssivalmentaja, kirjailija, pidetty luennoitsija ja keynote-puhuja, jonka työn keskiössä ovat itsen johtamisen taidot, parempi työelämä sekä resilienssi eli muutoskykyisyys. Ulrika yhdistää valmennuksiinsa myös taustansa tulevaisuuden ennakoinnin parista ja haastaa kuulijansa ajattelemaan, minkälaista tulevaisuutta luomme niin yksilötasolla kuin organisaatioissakin. Puheenvuoroissaan hän yhdistää tarinoita, tiedettä ja käytännön kokemuksia helposti omaksuttavassa muodossa.

Webinaari on osa Business Coaching Instituten Coaching työelämässä -webinaarisarjaa.

#coachingtyöelämässä

Webinaarista ei ole tallennetta saatavilla.