Helena Åhman

04.02.2021

Käytännön keinoja vaativiin keskusteluihin

Coaching työelämässä -webinaari | 4.2.2021 klo 10-11: puhujana Helena Åhman

Vieraanamme on työpsykologian tohtori Helena Åhman, joka puhuu keskusteluälykkyydestä ja esittelee käytännön keinoja vaativiin keskusteluihin.

Helena Åhmanin mukaan keskusteluälykkyys on taito, joka auttaa erityisesti painetilanteissa ja haastavissa kohtaamisissa.

Keskusteluälykkyys tarkoittaa kykyä kohdata ja käsitellä tunteita sekä johtaa itseään vuorovaikutustilanteissa. Viimeisen kahden vuoden aikana Åhman on hakenut lisäoppia keskusteluälykkyyteen Harvardista sekä FBI:n, Scotland Yardin ja CIA:n entisiltä panttivankineuvottelijoilta. Samoin hän on kerännyt näkökulmia Suomen parhailta neuvottelijoilta, sovittelijoilta, johtajilta ja rauhanvälittäjiltä.

Webinaarissa Helena Åhman kertoo näkemyksiä siitä, miten paineisissa tilanteissa voi onnistua entistäkin paremmin. Konfliktinratkaisu on kriittinen taito elämässä. Helena Åhman haastaa näkemään konfliktitilanteet menestymisen mahdollisuuksina.

Mitä keskusteluälykkyys merkitsee käytännössä?

Tässä viisi keskusteluälykkyyden keinoa avuksi haastaviin tilanteisiin:

1. Ymmärrä millaista keskustelua käyt
2. Säädä olotilasi keskustelulle otolliseksi
3. Kuuntele ja reagoi kuin panttivankineuvottelija tai rauhanvälittäjä
4. Kysy tilannetajuisesti
5. Pakita viisaasti

Näistä ja paljon muusta teemaan liittyvästä kuulet lisää webinaarissa 4.2.2021.

Helena Åhman on työpsykologiasta väitellyt tekniikan tohtori, ja KM, joka on sparrannut lukuisia johtoryhmiä ja luonut myös uusia työkaluja johtoryhmien ja hallitusten kehittämisen tueksi. Helenan kirja ”Mielen johtaminen organisaatiossa” voitti aiemmin Ekonomiliiton kirjallisuuspalkinnon Suomen parhaana bisneskirjana.

Helena on julkaissut uuden kirjan ”Keskusteluälykkyys painetilanteissa”, joka auttaa johtajia, esimiehiä ja asiantuntijoita toimimaan vaativissa keskusteluissa, neuvotteluissa ja konflikteissa. Tämäkin kirja on ehdolla nyt vuoden bisneskirjaksi.

Tämä webinaari jatkaa Business Coaching Instituten Coaching työelämässä -webinaarisarjaa.

Olet lämpimästi tervetullut mukaan!

#coachingtyöelämässä

Webinaari on maksuton ja avoin kaikille kiinnostuneille!

Tallenne on kuunneltavissa 15.2.2021 asti.