01.10.2020

Itsemyötätunto – hyvinvoinnin ja suorituskyvyn kulmakivenä

Coaching työelämässä -webinaari | 1.10.2020 klo 14-15: puhujana Ronnie Grandell

Kuuntele tallenne

Miten suhtaudut itseesi päivästä toiseen? Sanoisitko, että kohtelet itseäsi ensisijaisesti coachaavasti ja rakentavasti vai oletko pikemminkin itsesi ankarin arvostelija ja kriitikko? Mihin nykyinen suhtautumistapasi itseäsi kohtaan vie sinua hyvinvoinnin ja suorituskyvyn näkökulmasta?

Tässä webinaarissa keskitymme keskeiseen psykologiseen taitoon nimeltä itsemyötätunto. Itsemyötätunnolla tarkoitetaan kykyä kohdella itseään kuin kohtelisi toista henkilöä kenestä välittää, erityisesti vaikeina hetkinä kuten virheen tai vastoinkäymisen sattuessa tai ylikuormituksen yhteydessä. Tämän taidon harjaannuttaminen on laajojen tutkimusten mukaan oiva tapa vähentää stressiä, lisätä elämäntyytyväisyyden kokemusta, vahvistaa henkistä sinnikkyyttä ja nostaa suorituskykyä.

Webinaarissa tulet oppimaan:

– Mitä itsemyötätunto on ja mitä hyötyjä siitä voi olla?
– Mikä on itsemyötätunnon suhde suorituskykyyn?
– Miten voin vahvistaa itsemyötätunnon taitoani?
– Käytännön keinoja itsemyötätunnon vahvistamiseen

Ronnie Grandell on itsemyötätuntoon erikoistunut työterveyspsykologi, johtajuuscoach ja tietokirjailija. Hän on kirjoittanut ensimmäisen suomalaisen tietokirjan itsemyötätunnosta nimeltä ”Itsemyötätunto” (2015) ja sille jatkoteoksen ”Irti itsekritiikistä” (2018). Grandell työskentelee työterveyspsykologina Mehiläisessä Turussa ja kouluttaa lisäksi ammattiauttajia sekä laajempaa yleisöä itsemyötätunnosta ja myötätuntokeskeisestä terapiasta. Hän on vuosien varrella myös sparrannut johtajia, asiantuntijoita, urheilijoita ja muusikoita suorituskyvyn nostamiseen ja elämästä nauttimiseen liittyvissä kysymyksissä.

Tämä webinaari jatkaa Business Coaching Instituten Coaching työelämässä -webinaarisarjaa.

Olet lämpimästi tervetullut mukaan!

#coachingtyöelämässä

Kuuntele webinaarin tallenne rekisteröitymällä yllä olevasta painikkeesta!