03.09.2020

Harhaturva; henkisten kasvukipujen välttely ja rohkeus kohdata sisäistä

Coaching työelämässä -webinaari | 3.9.2020 klo 14-15: puhujana Ira Lange

Kuuntele tallenne

Koetko usein tai joskus, että vaikka tiedät mihin hyvään suuntaan sinun olisi mentävä tai mitä sinun olisi tärkeää ja rakentavaa tehdä, et kuitenkaan mene etkä tee vaan teet jotakin aivan muuta? Toisin sanoen harhautat itsesi pois siitä, mikä oikeasti olisi tärkeää ja mihin koet vetoa. Tunnistatko mikä on sinulle epämukavaa ja miten pyrit epämukavuutta välttämään? Pyrimme luontaisesti välttelemään kaikkea sitä, mikä tuottaa kipua ja useimmiten yksi kivun välttely tapamme on häiriötekijöistä lohdun ja turvan hakeminen. Kutsun tätä harhaturvaksi.

Miksi aivot ja myös mieli vievät meitä pois siitä mihin aidosti koemme kutsua ja ohjaa meidät harhaturvien pikaruokalaan, joka tuo hetken lohdun ja tyydytyksen muttei ravitse meitä syvällisesti? Harhaturvat ja häiriöt vievät meitä pois siitä mitä oikeasti haluamme saavuttaa ja aidosti tavoitella. Eli harhaturvat rikkovat fokustamme.

Webinaarin aiheita

Keskitymme ihmisen elämässä näkyvän kahden vastakkaisen vetovoiman tutkimiseen; sen mikä vetää meitä puoleensa ja toisaalta siihen, mikä vie meitä siitä pois. Löydämme strategioita, joilla ohjaamme intentiota sen sijaan että kääntyisimme harhaturvien äärelle.

– Häiriöiden ja harhaturvien triggerit
– Oman kivun ymmärtäminen on tie häiritsevien halujen ja ajureiden haltuun ottamiseen
– Opettele käsittelemään ja kohtaamaan epämukavuutta
– Strategia: riisu epämukava ja häiritsevä triggeri aseista ja opi fokusoimaan paremmin

Ira Lange on ylimmän ja keskijohdon ammatticoach, valmentaja ja puhuja, jolla on yli 25 vuoden kokemus erilaisista johtotehtävistä sekä johtamisen valmentamisesta. Iraa kiinnostavat itsen ja toisen kohtaamisen dynamiikka sekä näihin liittyvä energia sekä tunteet. Erityisesti vaikeat tunteet kuten pelko ja häpeä, sillä niihin varastoituu paljon energiaa, jonka vapautuminen johtaa luovuuteen ja iloon tekemisessä. Ira on erityisen innostunut aivofysiikasta ja runoudesta; miten kvanttifysiikka avaa aivojen kapasiteettiin huikeita mahdollisuuksia ja miten runous parhaimmillaan koskettaa kehollista todellisuuttamme ja auttaa meitä astumaan maailmaan, jota sanat eivät rajoita. Ira on kehittänyt epävarmuudessa lepäämisen ja harhaturvan konseptit ja kirjoittanut ”Pelko pois, kohti rohkeaa johtamista” -teoksen.

Ajatus sinulle ennen webinaaria: To Find comfort in distraction is to avoid discomfort in Traction. // Ira Lange

Tämä webinaari jatkaa Business Coaching Instituten Coaching työelämässä -webinaarisarjaa.

Olet lämpimästi tervetullut mukaan!

#coachingtyöelämässä

Kuuntele webinaarin tallenne rekisteröitymällä yllä olevasta painikkeesta!