17.09.2020

Coaching välineenä työelämässä

Coaching työelämässä -webinaari | 17.9.2020 klo 14-15: puhujana Kim Stenvall

Kuuntele tallenne

Millainen työkalu coaching on työelämän oppimisessa? Mitkä tekijät edistävät ja estävät aikuisen oppimista? Mikä yhdistää coachingin ja aikuisoppimisteoriat?

Tässä webinaarissa käymme läpi keskeisimpien aikuisoppimisteorioiden yhtymäkohtia coachingiin. Puhujamme Kim Stenvall avaa meille tutkimuksensa (Coaching From an Adult Learning Perspective) kautta myös erityisesti käytännön kokemuksia coachingin hyödynnettävyydestä. Hahmotat myös miten jo hyödynnät aikuisoppimisteorioita käytännössä ja miten voit soveltaa tietoa laajemmin.

Webinaarissa selvennetään, millaisiin tilanteisiin coaching parhaiten soveltuu. Saat kuulla, mikä tekee coachingista oivan oppimisen menetelmän. Tulet tietoiseksi teorioista ja käytännöistä liittyen aikuisoppimiseen, ja näin pystyt tunnistamaan paremmin omia vahvuuksiasi toimia vuorovaikuttajana. Opit löytämään toimivia ja käytännön keinoja toisten oppimisen vahvistamiseen teoriaa hyödyntäen. Webinaarin avulla pääset myös reflektoimaan ja havainnoimaan oppimista laajemmin. Tiedätkö muuten miten itse opit?

Kim Stenvallilla on pitkä ura on teknologia- ja operatiivisessa johtamisessa kansainvälisessä ympäristössä monialaisten tiimien kanssa. Hän on työskennellyt sekä isoissa monikansallisissa yrityksissä että startup-yrityksessä erilaisissa johtotehtävissä liittyen tuotekehitykseen sekä strategisiin ja operatiivisiin toimintoihin. Ketterät menetelmät, big datan hyödyntäminen, digitalisointi ja algoritmien kehittäminen on hänelle tuttua. Uteliaisuus, into oppia uutta ja ymmärtää paremmin ihmisten käyttäytymistä ovat vienyt hänet uusille urille ja opiskelemaan kolmatta korkeakoulututkintoa. Opintoihin on kuulunut aikuiskasvatustiedettä, sosiaalipsykologiaa, organisaatiopsykologiaa ja työpsykologiaa. Nämä ovat oivia työkaluja hänen nykyisessä Agile Coach työssään, jossa hän ohjaa itseohjautuvia tiimejä.

Tervetuloa mukaan kanssamme oppimaan!

Tämä webinaari jatkaa Business Coaching Instituten Coaching työelämässä -webinaarisarjaa.

Olet lämpimästi tervetullut mukaan!

#coachingtyöelämässä

Kuuntele webinaarin tallenne rekisteröitymällä yllä olevasta painikkeesta!