12.06.2024

Business Coaching Uudistuu! – Tarkastelussa tulevaisuuden coachingtrendit

12.6.2024 klo: 9.00–10.00

Ilmoittaudu mukaan!

Sadannen CBC:n kunniaksi BCI tarjoaa seuraavan webinaarin:

12.6.2024 klo: 9.00–10.00

Business Coaching Uudistuu! – Tulevaisuuden coachingtrendien kartoitusta 

Liity Business Coaching Instituten perustajan Kaj Hellbomin seuraan, kun hän purkaa auki business coachingin tulevaisuuden trendejä ja ennakoi alalla tapahtuvia mullistuksia. Tämä dynaaminen webinaari tarjoaa sinulle ainutlaatuisen tilaisuuden sukeltaa syvälle business coachingin kiehtovaan maailmaan, missä käsittelemme seuraavia aiheita: 

  • Tiimicoachingin jälkeen: Tutkimme, mitä tapahtuu tiimicoachingin jälkeen ja kuinka voimme edelleen kehittää coaching-menetelmää ja sen käyttöä. 
  • Tekoälyn vaikutus: Pohdimme, miten tekoäly muovaa coachingin käytäntöjä ja auttaa meitä työstämään asiakkaidemme tarpeita entistä paremmin. 
  • Vastaamme haasteisiin: Keskustelemme siitä, miten Business Coaching Institute vastaa näihin muutoksiin ja mitä uusia ohjelmia olemme kehittämässä vastataksemme tulevaisuuden tarpeisiin. 

Tervetuloa mukaan oppimaan, keskustelemaan ja ennen kaikkea inspiroitumaan siitä, kuinka voimme yhdessä muokata coaching-alan tulevaisuutta. Varustaudu kysymyksilläsi, sillä tämä interaktiivinen webinaari tarjoaa sinulle mahdollisuuden osallistua keskusteluun ja vaikuttaa alamme tuleviin suuntiin. 

Ilmoittaudu nyt, ja varmista paikkasi tässä innostavassa tapahtumassa! 

Kaj Hellbom on BCI:n perustaja, toimitusjohtaja ja hallituksen puheenjohtaja, KTM . Kaj on business coach ja coaching- sekä johtamistaitojen kouluttaja sekä NLP Trainer. Kaj on ollut mukana perustamassa Suomen Coaching-yhdistystä, ICF Finlandia ja toiminut monissa erilaisissa kansainvälisissä rooleissa ICF Globalin toiminnassa, mm. ICF Globalin hallituksessa. Kaj:ta innostaa erityisesti kaikentyyppinen dialoginen koulutus ja kehittämistyö. Kajn työkenttää käsittää sekä eri tyyppisiä positiivisen johtamisen valmennuksia kuin myös esimiesten ja johtajien coachausta sekä yksilö- kuin johtoryhmätasolla. Katso lisää https://bci.fi/ihmiset/kaj-hellbom/.