Valmentava myynnin johtaja – parempiin tuloksiin

Valmentava myynnin johtaja -valmennus sopii jokaiselle myynnin parissa työskentelevälle – niin kokeneelle myyntijohtajalle kuin nuorelle uraansa aloittelevalle. Jokaisella on mahdollisuus kasvaa ja kehittyä oppimalla modernia myynnin johtamisen otetta.

Koulutuksen kesto

noin 2 kk
– orientaatiotehtävä
– 1 lähipäivä
– 2 aamupäivän etäopetusta

Mitä koulutus muun muassa sisältää?

  • Millainen on valmentavan myynnin johtajan ajattelutapa? Mistä se koostuu?
  • Miten soveltaa valmentavan johtamisen lähestymistapaa ja työkaluja tulokselliseen liiketoimintaan?
  • Miten hyödyntää ja kehittää yksilöiden sekä tiimin potentiaalia parhaalla mahdollisella tavalla?

Koulutuksesta saat vastauksia ja konkreettisia työkaluja arkeen sekä käytännön harjoittelua uusiin toimintatapoihin. Opit esihenkilönä kehittämään, valmentamaan ja tukemaan omia myyjiäsi. Koulutus keskittyy valmentavan otteen ajattelu- ja toimintamalleihin, eikä siis uppoudu digitaalisen myynnin maailmaan.

Koulutus, joka tukee uraa sen eri vaiheissa

Esimerkiksi liiketoimintajohtajat, asiakasvastuulliset johtajat ja myyntitiimien esihenkilöt kuin myös uran alkutaipaleella olevat myyntihenkilöt hyötyvät koulutuksessa saamalla oppia ja oivalluksia myynnin vauhdittamiseen, tuloksellisuuden kehittämiseen ja vaikkapa strategiauudistuksen tueksi. 

Monipuolinen ja käytännönläheinen valmennus antaa eväitä kasvuun

Valmentavan otteen tulokset ovat kiistattomia: oppimisen kautta luodaan uusia käyttäytymismalleja ja sitä kautta saavutetaan parempia taloudellisia tuloksia. Opit rakentamaan luottamuksellisuutta olemalla läsnä. Kun ymmärrät asiakkaan maailmaa, arvostat ja kuuntelet häntä sekä olet itse avoin ja inhimillinen, vahvistat luottamuksellista suhdetta. 

Valmentavan otteen taidot auttavat yhteisen päämäärän ja onnistumisen tavoitteessa.