Kalle Honkanen

Certified Business Coach®

Työtehtävät: Coachingtaitojen kouluttaja, business coach

Olen kotkalainen coach, konsultti ja kouluttaja. Teen työelämässä hyödyllisiä interventioita, joista valtaosassa coaching on tärkein työkaluni.

Olen tehnyt 10 ensimmäistä uravuottani HR-tehtävissä julkisella ja yksityisellä sektorilla. Erityisesti olen toiminut esimiesten käytännön tukena eri tilanteissa ja eri vaiheissa uraa. Minulla on kokemusta sekä HR-työn tekemisestä että sen johtamisesta. HR-rooleissani olen saanut kouluttaa ja valmentaa satoja johtamistyöläisiä parempaa ja käytännöllisempää ihmisten johtamista kohti. Coaching on tullut tutuksi minulle erityisesti sisäisen valmentamisen kautta.

Olen ihmisenä helposti lähestyttävä, mutkaton ja rehellinen. Työotteeni on käytännönläheinen. Parhaat palautteeni saan selkeydestä ja konkreettisuudesta, unohtamatta humoristista ja rentoa otetta tekemiseen. Osaan mukauttaa ilmaisuani kunkin yleisön vaatimalla tavalla niin, että löydämme tilanteessa hyödylliset asiat.- Kohtaamiset kanssani ovat hyödyllisyyden lisäksi hauskoja, jopa helpottavia.

Coachina osaan olla yhdistelmä suoruutta ja sallivuutta. Etsin kunkin asiakkaan kanssa oikean tasapainon ja yhteisen kielen. Olen hyvin salliva ja rento, mutta en päästä irti asiakkaan vastuusta enkä käytännön teoiksi muotoilusta. Etsin aina teemaa, joka yhdistää muita teemoja – matkaamme jatkuvasti kohti kaiken muuttavaa oivallusta. Etenemme monista aiheista yhä vähempiin teemoihin ja sitä kautta syvempään oivallukseen.

Koulutustaustaltani olen Valtiotieteiden Maisteri Helsingin yliopistosta (sosiologia, johtaminen, viestintä), Certified Business Coach, Hyväksytty Hallituksen Jäsen sekä Workplace Big Five – työkalun sertifioitu käyttäjä.