Kirsi Kannisto

KTM, HHJ, Certified Business Coach CBC, Työyhteisösovittelija, Uraohjaaja, Training Manager, Business Coaching Institute

Työtehtävät: Training Manager, Certified Business Coach CBC, Työyhteisösovittelija, Uraohjaaja

Kokemukseni olen hankkinut rahoitus- ja konsultointi sekä liiketoiminnan johtamisen tehtävistä useista yrityksistä (Nordea, Sanoma, Kesko, Suomi-Pohjola ryhmä). Olen myös ohjannut useita mentori-, Coaching- ja ura-coaching ryhmiä eri konteksteissa. Koulutukseltani olen KTM kv talous. Rahoitus ja makroekonomistitaustani lisäksi minulla on myös AMK opetus- ja lehtorikokemusta niin opinnäytteiden ohjaajana kuin arvioijana. Olen mukana myös Helsingin Hallituspartnereissa aktiivisesti ja koen harrastuneisuutta yritystoiminnan ja liiketoiminnan kasvun rakentamiselle. Minulla on Certified Business Coach jo vuodesta 2010. Lisäksi olen valmentanut Coacheja yrityskohtaisissa ohjelmissa. Coaching sertifikaatin lisäksi HHJ sertifikaatti sekä runsaasti kasvatustieteen opintoja (opettajan pätevyys ja uraohjauksen erikoistumisopinnot). Vapaa-ajalla pidän musisoinnista, tenniksestä ja metsässä liikkumisesta mökkeilyn lomassa.

Ole yhteydessä: jutellaan lisää, miten teille saadaan coaching polku rakennetuksi ja valmentavan johtamisen kulttuuri juurtumaan.  Olemme suomen suuurin ja kokenein Coaching valmentaja.

kirsi.kannisto@bci.fi

p +358-40-161 5154

Takaisin Henkilöstö-sivulle