Jorma Pirinen

Executive Coach, johtamisen valmentaja ja mentori, MBA

Työtehtävät: Johtamisen valmentaja ja mentori, valmentava myynnin johtaminen

Saamani palautteen perusteella olen inspiroiva ja käytännön läheinen valmentaja. Olen erikoistunut johtajuusvalmennukseen, nimenomaan valmentavan johtamisen näkökulmasta.  Koulutukseltani olen yo-merkonomi, MBA ja Certified Executive & Team Coach.

Olen johtanut ihmisiä muutoksissa pohjoismaisessa finanssikonsernissa yli 30 vuotta. Kokemusreppuun on kertynyt sekä asiantuntijaorganisaatioista, että asiakaskokemukseen ja myyntiin keskittyvistä tulosyksiköistä. Valmentaminen on ollut lähellä sydäntäni siitä asti kun vastuualueenani oli koko yrityksen johtamis koulutusten suunnittelu ja toteutus yhdessä tiimini kanssa. Minulla on myös ilo ollut kirjoittamassa kirjaa ”Esimies osaamisen kehittäjänä” Kupias, Peltola, Pirinen 2014 ja olen julkaissut kirjan ”Helpota johtamista! Tekeminen ratkaisee” 2020.

Viimeiset kolme vuotta olen toiminut freelancerina tehden lähinnä johtamisen valmennuksia. Toimin myös suomalaisen finanssiyrityksen hallituksessa sekä yrityskummina Etelä-Savossa sparraten pk-yrityksiä. 

Kokemukseni perusteella ihmisissä on paljon enemmän potentiaalia kuin mitä he itse aluksi uskovat. Strategian sateenvarjoa tarvitaan, mutta 90 prosenttia onnistumisesta syntyy miten saan ihmiset mukaan yhteiseen tahtotilaan. Esihenkilön tehtävänä on hyödyntää tiimiläisten vahvuudet ja saada ne palvelemaan yhteistä päämäärää. Valmentavan johtaminen on oiva työkalu tiimiläisten kehittämiseen ja sitä kautta myös parempiin tuloksiin.

Takaisin sivulle BCI:n ihmiset