Keskusteluälykkyys -verkkoluentosarja

Keskusteluälykkyys -verkkoluentosarja

Keskusteluälykkyys vaativissa keskusteluissa, neuvotteluissa ja konflikteissa

Katso tilaisuudet ja sisällöt

Lyhyesti

Verkkoluentosarjan alkamisajankohta

Keväällä 2022

Verkkoluentosarjan kesto

Viisi luentoa á 1,5 h

Osallistumismaksu

Osallistumismaksu:
395 € + alv. 24 %

Viisi kohtaamista. Yksi työkalupakki. Ainutlaatuinen kokemus.

Taitavimmatkin ihmiset kohtaavat työssään vaativia keskusteluja, neuvotteluja ja konflikteja. Kyky toimia näissä tilanteissa on olennainen taito, joka tutkitusti määrittää onnistumista työssä. Keskusteluälykkyyden kriittinen merkitys näkyy erityisesti vaativissa tilanteissa. Vasta silloin taidot punnitaan.

Yksi keskustelu voi muuttaa kaiken

Tervetuloa mukaan työpsykologian tohtori Helena Åhmanin ja muusikko Jussu Pöyhösen toteuttamaan ainutlaatuiseen viiden verkkoluennon kokonaisuuteen. Kyseessä on sarja kokemuksellisia verkkotilaisuuksia, joissa yhdistetään tietoa keskusteluälykkyydestä, tarinoita ja live-musiikkia. Tämä kokonaisuus tuo mahdollisuuden kokea uudenlainen, elämyksellinen tapa oppia keskusteluälykkyyttä.

Musiikki stimuloi aivoja voimakkaasti. Aivoissa aktivoituu useita tunteisiin, kognitioon ja motoriikkaan liittyviä alueita. Musiikin voimin pääsemme sukeltamaan syvälle käsiteltäviin teemoihin ja tarinoihin. Musiikki auttaa ymmärtämään keskustelutaidon eri ulottuvuuksia myös tunteen tasolla. Tilaisuudet toteutetaan livestriimattuna ammattistudiolta.

Kokonaisuus koostuu viidestä tilaisuudesta. Voit ilmoittautua yhteen tai useampaan verkkotapahtumaan. Suosittelemme osallistumista koko sarjaan, silloin saat parhaan hyödyn kokonaisuudesta.

Olet lämpimästi tervetullut mukaan oppimaan keskusteluälykkyydestä ja nauttimaan kokemuksesta!

Mistä on kyse?

Helena Åhmanin ja Jussu Pöyhösen toteuttama verkkotilaisuuksien sarja on moniaistinen kokemus, jossa pääset pohtimaan keskusteluälykkyyttä ja tunteiden kohtaamisen taitoa. Saat tutustua panttivankineuvottelijoiden, sovittelijoiden, rauhanvälittäjien ja muiden vaativien tilanteiden asiantuntijoiden toimivimpiin keinoihin.

Taidot ovat sovellettavissa keskusteluihin, neuvotteluihin ja konflikteihin työpaikalla ja muissa painetilanteissa. Jokaisella osiolla on oma teema

Tämä on kokemus, jossa asiat käsitellään arjen tarinoiden, musiikin, tieteen ja käytännön keinojen yhdistelmänä. Tilaisuudet toteutetaan live-striimattuna.

Tavoitteet

  • Löydät heti lisää käytäntöön sovellettavia toimintamalleja ja käytännön välineitä vaativien keskustelujen, neuvottelujen ja konfliktien hoitamiseen
  • Pohdit sitä, mistä omat toimintamallisi vaativissa keskusteluissa ovat syntyneet ja koet niiden käymisen entistäkin helpompana ja luontevampana
  • Luet paineisia tilanteita tarkemmin ja lisäät tilannetajua, tunnetajua ja stressinhallintaa vaativissa tilanteissa
  • Vaikutat erilaisissa tilanteissa tavalla, jossa vaativista keskusteluista löytyy parhaan lopputuleman mahdollistavat ratkaisut.

Tilaisuudet ja sisällöt

Ilmoittautuminen kevään 2022 Keskusteluälykkyys-luentosarjaan avataan lähiaikoina

Haluaisitko tietää lisää tästä koulutuksesta?

Ota yhteyttä meihin, kerromme mielellämme lisää:

Jätä yhteydenottopyyntö!

info@bci.fi