Carola Hjelt

Certified Business Coach Master®, PCC

Coachingtaitojen kouluttaja, business coach, mentor coach, coaching supervisor


Olen oivallusten katalysaattori ja työskentelen business coachina, valmentajana, mentorina sekä fasilitaattorina. Missioni on parantaa maailmaa edistämällä erinomaista johtamista sekä kokonaisvaltaista hyvinvointia.

Minulla on vahva ja pitkä kokemus sekä osaaminen niin esihenkilöiden, kuin tiimienkin valmennustyöstä. Olen toiminut erilaisissa johtamis- ja HR -rooleissa, sekä johtamisen kehittämistyössä isoissa kansainvälisissä organisaatioissa. Oman yritykseni puitteissa olen saanut olla mukana kehittämässä toimintaa myös monenlaisissa PK -yrityksissä sekä julkisella sektorilla.

Koen, että tärkein tehtäväni on auttaa organisaatioiden avainhenkilöitä kasvamaan ja onnistumaan – eli nousemaan uudelle tasolle itsensä ja muiden johtamisessa.

Coaching -polku avautui eteeni vuonna 2012 ja se sykähdytti kertaheitolla. Kun aloin ymmärtää mitä coaching on ja mitä siinä tehdään, halusin vaan oppia aiheesta koko ajan enemmän. Luontaiset taipumukseni auttavat minua coachin roolissani, sillä olen aina halunnut panostaa hyvän ilmapiirin luomiseen ja läsnäoloon erilaisissa vuorovaikutustilanteissa. Olen rauhallinen ja empaattinen ja saan usein coachattaviltani palautetta siitä, miten nopeasti luottamuksen ilmapiiri kanssani löytyy.

Ryhmien kanssa työskennellessäni minun on helppo lukea tunnelmia, energioita ja dynamiikkaa henkilöiden välillä, joka nopeuttaa tulosten saavuttamista niin tiimi- kuin ryhmäprosesseissakin. Valmentajana pyrin tekemään asioista helposti ymmärrettäviä ja sisäistettäviä. Uskon, että viisaus asuu ryhmässä ja sen vuoksi haluan luoda osallistujille olosuhteet, jotka tukevat kokemusten ja osaamisen jakamista. Luon tilaisuuksia kokeiluille, sillä se auttaa oivaltamaan ja edistää oppimista. Annan myös mieluusti palautetta ja kannustan toisiakin palautteen antamiseen, sillä se pakottaa tarkastelemaan asioita laajemmasta näkökulmasta.

Yhteistyökumppanina olen mutkaton ja selkeä. Toimin tavoitteellisesti ja aikataulut ovat kanssani hyvissä käsissä. Koulutukseltani olen MBA (Henley Management College), Certified Business Coach Master, sekä NLP Master. Kaikkeen tekemiseeni haluan tuoda iloa, lämpöä ja inhimillisyyttä, sekä myös tasapainoa ja harmoniaa. Minua motivoi se, että saan auttaa ihmisiä kehittymään työssään, sekä kasvamaan ihmisenä. Oma kehittyminen on myös minulle tärkeää. Coachingin osalta se tarkoittaa tällä hetkellä uuden roolin opiskelua Coaching Supervisionin merkeissä.

 

Takaisin sivulle BCI:n ihmiset