Marianne Hemminki

Certified Business Coach Master®, ACC, KM, FM

Työtehtävät: Coach-taitojen kouluttaja, Business coach, yrityskohtaiset valmennukset

Koko työurani ajan olen ollut erilaisissa valmennustehtävissä ihmisen kehittymiseen liittyen. Olen toiminut koulutuspäällikkönä, työyhteisön kehittäjänä, valmentajana ja konsulttina. Vahvuuteni ovat valmentavaan otteeseen ja vuorovaikutukseen liittyvät teemat. Viimeisin työkokemukseni on it-puolelta, jossa olin ketterässä kehitystiimissä auttamssa organisaatioita modernisoimaan johtamistaan kohti palvelevaa johtamista (LaaS). Ammattimaisesti olen toiminut coachina vuodesta 2016 lähtien, ja toteuttanut lukuisia ryhmä- ja yksilöcoaching-prosesseja eri toimialoilla. Vahvasta pedagogisesta taustastani on ollut hyötyä erityisesti ryhmien valmentamisessa; osaan rakentaa lämmintä, innostavaa ja turvallista ilmapiiriä.

Meissä kaikissa on potentiaalia paljon enemmän kuin mitä päällepäin näkyy. Tästä myös kymmenen vuotta sitten perustamani yritys Capacitar on saanut nimensä. Coaching on erittäin tehokas ohjauksen muoto, jonka avulla vahvistetaan vahvuuksia ja rakennetaan luottamusta omiin kykyihin. Muutoksen mahdollisuus kasvaa, kun oivallus syntyy ihmisestä itsestään käsin.

Minulle coaching tarkoittaa tilaa, jossa ajattelu vapautuu ja silmien eteen avautuu mahdollisuuksia, joita ei ole aikaisemmin pystynyt näkemään. Se on pysähtymistä hitaan ajattelun äärelle, suhteen rakentamista itseen ja ajattelukumppanuutta toisen kanssa. Pidän coachingin tavoite- ja ratkaisukeskeisyydestä. Vaikutamme niihin asioihin, joihin voimme vaikuttaa ja näemme mahdollisuuksia esteiden sijaan.
Coachina minua on kuvattu innostavaksi ja lämpimäksi, joka osaa ja uskaltaa haastaa ajattelua.

Takaisin sivulle BCI:n ihmiset