Marianne Hemminki

Certified Business Coach Master®, ACC, KM, FM

Coach-taitojen kouluttaja, Business coach, yrityskohtaiset valmennukset


Taustaltani olen käyttäytymistieteilijä (KM) ja minua kiinnostaa ihmisen kehittyminen ja muuttuminen. Coachingissa parasta on nähdä, kuinka toisessa syntyy oivallus ja on ollut ilo huomata, kuinka paljon asiakkaat hyötyvät coachingista.

Olen valmentanut organisaatioita lähes 20- vuotta. Vahvuuteni on usean eri toimialan tuntemus aina teollisuudesta palvelualoille sekä omakohtainen kokemus kehittämisestä myös organisaation sisällä. Työkokemusta minulla on niin julkiselta kuin yksityiseltä puolelta ja olen toiminut mm.
kehittämiskonsulttina, koulutuspäällikkönä ja sisäisenä valmentajana. Minulla on satojen tuntien kokemus esihenkilöiden ja asiantuntijoiden coachaamisesta. Lisäksi olen toteuttanut kymmeniä ryhmäcoaching-prosesseja esihenkilöille. Tyypillisimpiä ryhmäcoaching teemoja ovat olleet yhteisöohjautumisen tukeminen ja oman johtajuuden tukeminen kohti valmentavampaa otetta. Minulla on vahva pedagoginen tausta ja tämä auttaa minua suunnittelemaan ja toteuttamaan oppimista tukevia vaikuttavia ryhmäprosesseja, joiden vahvuutena on käytännönläheisyys ja energisoiva ilmapiiri.

Coaching työtä olen tehnyt ammattimaisesti vuodesta 2016 lähtien oman yrityksen ja erilaisten verkostojen kautta. Asiakkaani kertovat minun olevan aktiivinen kuuntelija, selkeä kommunikoija ja rohkeiden kysymysten esittäjä. Tuen ja haastan sinua oivaltamaan ja löytämään parhaat ajattelu- ja toimintatavat sekä konkreettiset toimenpiteet tavoitteiden saavuttamiseksi. Ihmisenä olen energinen ja helposti lähestyttävä.

Tehtävänäni on auttaa ihmisiä vahvistamaan omaa kapasiteettiaan, lisätä heidän kykyään nähdä mahdollisuuksia esteiden sijaan. Meissä kaikissa on enemmän kuin mitä päälle näkyy. Haluan olla rakentamassa organisaatioita, joissa potentiaali pääse esille ja kyvykkyys kasvaa.

Takaisin sivulle BCI:n ihmiset