Marianne Borg Hyökki

Certified Business Coach, PCC, EMCC Senior Practitioner, Mentor, Coaching Supervisor, Gestalt psykoterapeutti, MMT, MA OMD

Mentor coach, coaching supervisor, business coach

 

Oletko koskaan tuskailut sen kanssa etteivät ihmiset tai sinä itse saavuta asetettuja tavoitteita? Ettet saa muita tai itseäsi motivoitua innostuneesti tekemään töitä ja ratkaisemaan ongelmia?

Olen Leadership Coach, johdon, johtajien ja tiiminvetäjien coach ja itsensä johtamisen sekä intra- ja interpersonaallisen kommunikaation asiantuntija. Coachaan ihmisiä, jotka työskentelevät isoissa tai pienissä, yksityisissä tai julkisissa organisaatioissa.  Tyypillisesti coaching-asiakkaani joiden kanssa työskentelen pohtivat omaa johtajuutta, oli aiheena sitten yritys- tai yhteiskuntavastuu, toiminnan eettisyys, omien rektioiden hallinta ja muutos, coaching – taitojen kehittäminen tai haastavan yhteistyösuhteen selkeyttäminen.

Transformatiivisena coachina tuen asiakkaitteni syvää ja pitkäkestoista kehittymistä ja annan heille tukea lyhemmän aikavälin tavoitteiden toteuttamisessa. Uskomus-tasolla tapahtuva syvä muutos näkyy johtajan toiminnassa ja käyttäytymisessä suurempana toiminnanvapautena, alentuneena stressitasona ja parantuneina tuloksina.

Olen coachannut satoja asiantuntijoita, esimiehiä ja johtajia sekä Suomessa että ulkomailla vuodesta 2006 lähtien. Olen ICF:n sertifioima PCC ja historiallisesti myös ensimmäinen CBC-koulutukseen osallistunut Suomessa. Olen ollut alusta lähtien mukana suomalaisen coaching-yhteisön toiminnassa.

Työskentelen BCI:ssä Certified Business Coach Master -ohjelman coaching supervisorina ja mentorcoachina, eli coachien coachina.

Olen työskennellyt yksityisyrittäjänä vuodesta 1999 lähtien. Sitä ennen työskentelin Helsingin yliopiston tutkijana, opettajana, opinnäytetöiden ja tutkimusprojektien ohjaajana. Minulla on myös Gestalt psykoterapeutin pätevyys.

Takaisin sivulle BCI:n ihmiset