Hedy Kapri

Certified Business Coach Master, PCC, Sosiaalipsykologi VTM

Coachingtaitojen kouluttaja, business coach,  mentor coach

BCI Hedy Kapri

Olen tarkkanäköinen ja läsnäoleva coach ja valmentaja, jolla on kyky päästä nopeasti olennaisen äärelle. Tavoitteenani on hyvinvoivat ihmiset ja työyhteisöt, jotka tekevät aidosti oman näköistään ja arvojensa mukaista työtä onnistuneesti ja tuloksellisesti.

Haluan omalla työlläni edistää parempaa työelämää. Itse uskon coachingin ja valmentavan otteen voimaan! Ne ovat nykypäivän työelämätaitoja, joista jokainen asemastaan ja roolistaan riippumatta voi hyötyä.

Kiinnostukseni ihmisiin, sosiaalisiin ilmiöihin ja kulttuureihin on johdatellut minua niin opiskeluissani kuin työelämässäkin. Kiteytetysti voisi sanoa, että ammatillinen punainen lankani on ihmisymmärrys ja sen hyödyntäminen kehittämisessä.

Koulutukseltani olen sosiaalipsykologi (VTM), laajana sivuaineenani antropologia. Minulla on yli 15 vuoden kokemus liiketoiminnan, johtamisen ja henkilöstön kehittämisen parissa mm. liikkeenjohdon konsulttina, projektipäällikkönä, tutkimuspäällikkönä sekä coachina ja valmentavan otteen hyödyntäjänä. Erikoisosaamistani on etnografisten tutkimusmenetelmien hyödyntäminen kehittämistyössä. Tällä hetkellä toimin business ja uracoachina, työyhteistyövalmentajana ja coachingtaitojen kouluttajana. Lisäksi olen toiminut yrittäjänä neurokirurgisten sairaalatarvikkeiden maahantuonnin ja myynnin parissa vuodesta 2013.

Coachingtaitojen kouluttajana ammennan jatkuvasti monipuolisesta ja pitkästä omakohtaisesta coachingkokemuksestani. Olen tehnyt käytännön coaching-työtä vuodesta 2011 alkaen erilaisissa coach-rooleissa: organisaation sisäisenä coachina, ulkoisena coachina ja coachyrittäjänä. Lisäksi olen kouluttanut coachingtaitoja yhteensä yli 5 vuoden ajan.

Saamani palautteen perusteella olen kouluttajana ja valmentajana innostava ja energisoiva. Huomioin osallistujien yksilölliset tarpeet ja osaan luoda turvallisen ja kannustavan oppimisympäristön. Vahvuuteni on erityisesti käytännönläheinen ja konkreettinen otteeni.

Lempeällä jämäkkyydellä autan sinua kehittymään coachina, valmentavana esihenkilönä ja johtajana!

Takaisin sivulle BCI:n ihmiset