Elina Koponen

Koulutuspäällikkö, Certified Business Coach®

Työtehtävät: Certified Business Coach ja BCI:n koulutuspäällikkö

Olen henkilökohtaisen valmentamisen ammattilainen, jonka tausta on vahvasti fyysisen suorituskyvyn ja hyvinvoinnin valmentamisessa. Business coachiksi kouluttauduin vuonna 2019, ja siitä alkoikin matkani kohti business coaching maailmaa, ja lopulta osaksi BCI:n upeaa asiantuntijatiimiä.

Ihmisten valmentaminen on ollut osa työtäni yli kymmenen vuoden ajan. Pohjakoulutukseltani olen viestinnän asiantuntija (AMK) ja työurani ensimmäiset vuodet toimin myynnin ja markkinoinnin parissa media- ja IT-alalla. Vuonna 2009 päätin kuitenkin seurata kutsumustani ja kouluttauduin fyysisen valmentamisen ammattilaiseksi, eli personal traineriksi liikunta-ja hyvinvointialalle. Ala sekä valmennustyö veivät mennessään ja vuosien aikana pääsin toimimaan muun muassa valmentajien ja ohjaajien esihenkilönä, yrittäjänä, työhyvinvoinnin asiantuntijana, konsulttina ja kouluttajana. Olen ollut mukana myös useiden liikunta-alan yritysten hallituksissa sekä auttanut alan uusia yrityksiä startup -vaiheessa.

BCI:llä toimin koulutuspäällikkönä, eli vastaan niin uusien koulutusten suunnittelusta ja toteutuksesta yhdessä koulutus- ja hallintotiimin kanssa kuin markkinointiin, myyntiin ja viestintään liittyvistä tehtävistä. Lisäksi autan sekä kouluttajiamme että opiskelijoitamme kaikissa koulutusohjelmiin ja niiden toteutukseen liittyvissä kysymyksissä.

Itselleni BCI:n Certified Business Coach -koulutus oli käänteentekevä kokemus, joka kirkasti omaa ammatillista visiotani ja auttoi kasvamaan esimiehenä sekä valmentajana enemmän kuin yksikään aikaisempi koulutus. Tämän saman kokemuksen haluan mahdollista mahdollisimman monelle.

Siksi haluan toivottaa myös sinut lämpimästi mukaan coachingin maailmaan!

Tutustu koulutuksiimme ja kysy rohkeasti lisää.

elina.koponen@bci.fi
+358 (0)40 667 9741

Takaisin Henkilöstö-sivulle