Dan Soback: Valmentava johtajuus – Opas voiman, viisauden ja myötyätunnon herättämiseen

Kirjan julkistamistilaisuus 30.3.2021 klo 14-15

Dan Soback: Valmentava johtajuus – Opas voiman, viisauden ja myötätunnon herättämiseen -kirjan julkistamistilaisuus
Webinaari 30.3.2021 klo 14-15.

Dan Soback on yksi Suomen kokeneimmista valmentamisen ja valmentavan johtajuuden opettajista. Nyt Sobackilta on ilmestynyt Basam Booksin kustantamana uusi teos: Valmentava johtajuus – Opas voiman, viisauden ja myötätunnon herättämiseen. Tervetuloa mukaan kirjan julkistamiswebinaariin 30.3.2021 klo 14-15!

Kirjassaan Dan Soback pohtii, millainen johtajuus voi onnistua monimutkaisessa ja jatkuvan muutoksen täyttämässä maailmassa. Millä tavalla odotukset hyvälle johtajuudelle ovat muutoksessa ja miksi?

Sobackin mukaan uusi aika edellyttää yhä vahvemmin valmentavan johtamistyylin omaksumista. Valmentava johtajuus kehittää johdettavien kykyä viisaaseen oman työn johtamiseen osana kokonaisuutta. Pohjimmiltaan johtajan tehtävä on palvella henkilöstöä tavalla, joka auttaa heitä parhaiten palvelemaan asiakasta.

Keskiössä on johdettavien oman voiman, viisauden ja myötätunnon herättäminen, kokonaisuutta parhaiten palvelevalla tavalla.

Dan Sobackin kirjan julkistamiswebinaari 30.3.2021 klo 14-15

– Avaus Juha Kangas
– Dan Soback kertoo kirjasta ja valmentavan johtajuuden keskeisistä prinsiipeistä
– Vapaata keskustelua

Tervetuloa mukaan kuuntelemaan ja keskustelemaan!


Dan Soback on tunnettu johtamisalan kouluttaja ja vaikuttaja. Hänellä on takanaan yli 15 vuoden kokemus valmentavan johtajuuden tuomisesta osaksi johtajien ja organisaatioiden arkea. Hän on myös toiminut opettajana lukuisille ammattivalmentajille.

Tilaisuus toteutetaan verkossa, ja se on maksuton ja avoin kaikille aiheesta kiinnostuneille.