BCI muuttaa Espoon Keilaniemen yrityskeskittymään

Business Coaching Institute muuttaa vuoden 2020 alusta Helsingin Vallilasta Espoon Keilaniemeen UMA Workspacen yhteisöllisiin työtiloihin, jotka tukevat tulevaisuuden työskentelytapoja ja modernin yrityselämän tarpeita. Viihtyisät ja avarat tilat sekä erinomaiset palvelut kauniissa ja merellisessä ympäristössä kutsuvat asiakkaitamme oppimaan ja kehittämään itseään hektisen työarjen keskellä.

Keilaniemeen siirtyminen mahdollistaa meille entistä paremmat asiakaskokemukset. Koulutusten määrien kasvaessa ja toimintamme laajentuessa tarvitsemme tilat, jotka palvelevat asiakkaitamme mahdollisimman kokonaisvaltaisesti. Uudet viihtyisät ja monikäyttöiset tilamme tarjoavat lisäksi yhteisöllisyyttä ja yhteistyömahdollisuuksia, joita on muualla vaikeaa saavuttaa”, sanoo BCI:n toimitusjohtaja Hanna-Kaisa Lindfors.

Asiakkaiden saavutettavuus paranee

”Asiakkaat ovat toivoneet meiltä parempaa saavutettavuutta, joten voimakkaasti kehittyvänä yritysalueena Keilaniemi on meille erinomainen valinta”, kertoo Lindfors.

Helsingin rajalla, itäisessä Espoossa sijaitseva Keilaniemi on tullut tunnetuksi suomalaisten keskeisten yritysten sijaintipaikkana, johon on etenkin länsimetron myötä helppo saapua kaikista suunnista. BCI:n uudet tilat sijaitsevat Nesteen ja Fortumin entisessä pääkonttorissa Accountor Towerissa. Rakennus sijaitsee meren äärellä, Keilaniemen metroaseman välittömässä läheisyydessä ja alle 10 minuutin metromatkan päässä Helsingin keskustasta.

”Uusissa toimitiloissamme voimme tarjota asiakkaillemme merinäköalalliset, kutsuvat tilat, joissa ajatukset voivat levätä ja ihmiset voivat oppia ja kehittyä turvallisessa ja kauniissa ympäristössä. Tila valikoitui meille myös siksi, että se tarjoaa erinomaisia palveluja asiakkaillemme, jotka tulevat omasta hektisestä työarjestaan kehittymään ja opiskelemaan”, kertoo Lindfors.

”Oma koulutustilamme sijaitsee viidennessä kerroksessa. Lisäksi asiakkaidemme käytössä on yli 1000 neliötä yhteiskäyttötilaa ja kaksi kahvilaa kahdessa kerroksessa. Yläkerrassa on 18. kerroksessa upea merinäköalallinen ravintola. Näissä tiloissa jokainen voi tuntea saavansa vähän ekstraa”, Lindfors jatkaa.

Lisätietoja antaa:

Business Coaching Institute

Hanna-Kaisa Lindfors, toimitusjohtaja

hanna-kaisa.lindfors@bci.fi

010 235 3979

Tietoa Business Coaching Institutesta

Business Coaching Institute on Suomen johtava coachingin koulutus- ja kehittämisyhteisö. Edelläkävijöinä olemme vuodesta 2006 asti kehittäneet coachingia, johtamista ja valmentavaa organisaatiokulttuuria. Toimintamme perustuu kansainvälisesti sertifioituihin koulutuksiin ja yhteisiin standardeihin – suomalaiseen kulttuuriin sovitettuina.