Lämmin joulutervehdys!

Lämmin joulutervehdys!

 
Kulunut kahdeksas toimintavuosi on ollut BCI:lle muutosten ja oppimisen aikaa. Koulutustoimintamme on muutoksista huolimatta jatkunut vakaana läpi koko koronavuoden, kiitos mahtavan valmentajaverkostomme! Nyt on myös uusi hallintotiimi kasassa, ja kohtaamme tulevan vuoden luottavaisin mielin. Uusi vuosi tuo taas mukanaan hienon valikoiman koulutusohjelmia, webinaareja ja muutamia uutuuksiakin. Odotamme innolla tulevaa! 
 
Olemme tänä vuonna tukeneet naisten kouluttautumista ja yrittäjyyttä Naisten Pankin kautta. Koemme että tämä organisaatio tekee hyvin coaching-henkistä työtä tukiessaan naisia matkalla vastuunottoon ja itseohjautuvuuteen. 
 
Toivotamme rauhallista joulua kaikille BCI:n yhteistyökumppaneille!

Ajankohtaista


Coaching työelämässä -webinaarisarja jatkuu tammikuussa. Ensimmäisen webinaari pidetään keskiviikkona 19.1.2022 klo 8:30 – 9:30. Sen aiheena on valmentava johtaminen. Aiheesta tulee keskustelemaan pitkän linjan hallitustyön ja johtamisen asiantuntija Jorma Pirinen. Ilmoittautuminen tähän maksuttomaan webinaariin avautuu nettisivuillamme tammikuun alussa, ja lähetämme sinulle sen jälkeen vielä erillisen kutsun seuraavassa uutiskirjeessämme. Varaa aika kalenteristasi kuitenkin jo nyt. Luvassa on valmentavan johtajan näkemyksiä, kokemuksia ja kommelluksiakin! 

Opiskele coachiksi missä haluat!

Korona-aika on saanut hyvin monet haaveilemaan lähiopetukseen pääsystä, ja tarjoammekin sekä Certified Business Coach®– että Group & Team Coaching -koulutusohjelmia myös lähitoteutuksina Espoon Keilaniemessä keväällä 2022 (jos AVI suo!)

Sinulle, joka haluat säästää matkustamiseen kuluvaa aikaa, tarjoamme koulutusohjelmiamme kokonaan verkossa toteutettavina kokopäivä- ja puolipäivätoteutuksina.

Jos coach-taitojesi kasvattaminen kuuluu kevään suunnitelmiisi, olet lämpimästi tervetullut koulutuksiimme! Tutustu vaihtoehtoihin koulutuskalenterissamme ja ilmoittaudu mukaan!

Seuraava uutiskirjeemme ilmestyy tammikuun alussa. Toivotamme sinulle mukavaa loppuvuotta, rauhallista Joulua ja loistokasta menestystä ensi vuoteen!Kaj, Kirsi ja Johanna