19.05.2022

Psykologisen joustavuuden taitoja Coacheille

Psykologisen joustavuuden taitoja Coachille | 19.5.2022 klo 08:30 – 9:30 Lasse Seppänen

Ilmoittaudu mukaan

Jokainen coach on todennäköisesti törmännyt työssään tilanteeseen, jossa asiakkaan mentaaliset esteet ja haasteet estävät etenemistä kohti tavoitteita. Erilaisissa koulutuksissa opimme taitoja tavoitteiden asettamiseen sekä arviointiin, mutta mitä ovat ne taidot, joilla avataan muutoslukko tai ylitetään mentaaliset esteet?

Psykologisen joustavuuden taitoja Coachille webinaarissa opit ymmärtämään tavoitteellista toimintaa kuuden psykologisen joustavuuden osataidon kautta. 

Webinaari soveltuu hyvin kaikille tavoitteellisen työskentelyn parissa toimiville coacheille, valmentajille ja esimiehille.

Tervetuloa kuulemaan lisää aiheesta maksuttomaan webinaariimme.

Webinaarin puhujana ja asiantuntijana toimii tietokirjailija, ammattivalmentaja (Certified Executive Coach) Lasse Seppänen. Hän on johdon ja tiimien coachaukseen erikoistunut valmentaja, jolla on kahdenkymmenen vuoden kokemus valmennuksesta sekä koulutuksesta niin työelämän kuin huippu-urheilunkin parissa. Lasse on kirjoittanut 19 tietokirjaa harjoittelusta sekä motivaatiosta, ja on valmentanut useita EM- ja MM-tason urheiljoita. Hän on erikoistunut työssään erityisesti motivaation ja psykologisen joustavuuden teemoihin.