Keskustelun Voima -kirjan julkistamistilaisuus – Ilona Rauhala & Ben Furman

Ilona Rauhala: Keskustelun Voima -kirjan julkistamistilaisuus
Webinaari 7.10.2020 klo 15-16.

Vieraana Ben Furman
Järjestäjänä BCI Business Coaching Institute

Haluatko parantaa kanssakäymistäsi ihmisten kanssa työelämässä, parisuhteessa, vanhempana ja ystävänä? Hyvistä keskustelutaidoista on hyötyä kaikissa tilanteissa.

Sydämellisesti tervetuloa Ilona Rauhalan Keskustelun Voima -kirjan julkistamistilaisuuteen 7.10.2020 klo 15-16. Tilaisuudessa Ilona Rauhala ja Ben Furman keskustelevat mitä he ajattelevat hyvän keskustelun olevan ja mitä sillä voi saada aikaiseksi.

Ilona Rauhala on laillistettu psykologi ja työelämän valmentaja. Hänen kutsumuksenaan on kansanomaistaa psykologista tietoa ja auttaa ihmisiä soveltamaan sen löydöksiä arkeen ja työhön. Ilona Rauhala tuli tunnetuksi omaa nimeään kantavan psykologisen keskusteluohjelman vetäjänä vuosina 2007–2008 Ylen TV1-kanavalla. Sen jälkeen hän on kirjoittanut kuusi psykologia-aiheista tietokirjaa. Lisäksi hän pitää vastauspalstaa Kauneus ja Terveys -lehdessä. Rauhala on erikoistunut ylimmän johdon valmentamiseen, mutta hän on kysytty valmentaja myös organisaatioiden muutostilanteissa. Hän toimii omassa yrityksessään sekä ohjelmajohtajana BCI Business Coaching Instituten coaching -taitojen valmennusohjelmissa.

Ben Furman on psykiatrian erikoislääkäri, psykoterapeutti ja ratkaisukeskeisen psykoterapian kouluttaja. Furman on myös kansainvälisesti tunnettu asiantuntija henkilökohtaisessa kehityksessä, tiiminrakentamisessa ja työyhteisöjen kehittämisessä. Ben Furman yhdessä Tapani Aholan kanssa ovat kirjoittaneet useita ratkaisukeskeistä psykologiaa käsitteleviä kirjoja joita on käännetty 20 kielelle.

Tilaisuus toteutetaan verkossa, ja se on maksuton ja avoin kaikille aiheesta kiinnostuneille.